آشپزی

راز خوشمزگی کلوچه خرمایی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کیک های خوشمزه با خرما

راز کیک خرمایی خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک خرمایی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خرما یک میان وعده بسیار مقوی و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان است. اگر فرزندانتان علاقه ای به خرما ندارند، می توانید این منبع مغذی و سالم را از طریق تنوع مواد موجود در غذاهای مختلف در برنامه غذایی خود بگنجانید. خرما خواص و فواید بسیاری دارد که به حفظ سلامت انسان و پیشگیری از بیماری ها کمک می کند.

خرما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های A، B2، C، پروتئین، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، فیبر، سلنیوم، آهن، فسفر و غیره است. به همین دلیل مصرف روزانه خرما می تواند به بهبود سلامت قلب، کنترل کلسترول و فشار خون، بهبود عملکرد مغز، مراقبت از پوست و مو، افزایش سطح انرژی و … کمک کند.

خرما را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و خوش طعم به راحتی و در کمترین زمان در منزل تهیه کنید. همچنین این شیرینی با چای یا شیر در وعده صبحانه لذیذ خواهد بود و انرژی لازم برای فعالیت های روزانه را تامین می کند.

عناصر

آرد: ۲ پیمانه متوسط

شیر: 1 فنجان

شکر: نصف پیمانه

پودر مخمر: 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 4 قاشق غذاخوری

تاریخ ها: 12 عدد

دانه کنجد: به مقدار لازم

نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی خرمایی

آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

شیر را گرم کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و با دست به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر استراحت کند.

خمیر شیرینی را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و با دست گرد کنید.

خمیر را دوباره به مدت 15 دقیقه بگذارید.

هسته و پوست خرما را جدا کرده و مخلوط کرده یا خرد کنید.

خمیر را روی یک تخته کوچک پهن کنید و وسط آن را کمی خرما قرار دهید و دوباره گرد کنید.

سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید و خمیر آماده شده را در آن قرار دهید.

زرده را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید.

سپس روی خمیر را با کمی زرده تخم مرغ آغشته کرده و روی آن ها مقداری کنجد بپاشید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

وقتی فر از قبل گرم شد سینی را با خمیر به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی

2 عدد تخم مرغ

6 قاشق غذاخوری شکر

4 قاشق غذاخوری کره مایع

25 گرم کره

ماست ¾ فنجان

پودر هل 1 قاشق چایخوری

یک قاشق چایخوری وانیل

3.5 فنجان آرد

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مخمر 1 قاشق غذاخوری

مواد میانی

20 خرما

5 عدد گردو

25 گرم کره

پودر هل ½ قاشق غذاخوری

پودر دارچین ½ قاشق غذاخوری

4 قاشق غذاخوری آب جوش

مواد تشکیل دهنده دستمال

1 عدد زرده تخم مرغ

کره مایع 1 قاشق غذاخوری

یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کوکی های آجیلی

برای تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، روغن مایع، کره دمای اتاق و ماست در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی با همزن هم بزنید تا همه مواد مخلوط و یکدست شوند.

حالا وانیل و پودر هل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را به همراه مایه و آرد در صافی ریخته و بعد از الک کردن کم کم به ظرف اضافه می کنیم و با دست به آرامی ورز می دهیم.

وقتی خمیر در کاسه جمع شد، کمی کره مایع به کاسه اضافه کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرمی داشته باشید که به دست نچسبد. حالا روی کاسه را بپوشانید.

سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو یا سه برابر شود. در این مرحله مواد میانی را آماده کنید، برای این کار هسته خرما را جدا کنید.

بعد خرماها را در قابلمه آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرماها کاملا نرم شوند. سپس کره را به همراه پودر هل، پودر دارچین و گردوی خرد شده به قابلمه اضافه کنید.

سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کرده، مقداری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و دوباره با دست خمیر را گرد کنید. پس از آن خمیر را با دست کمی کشیده و در قالب روغنی داخل فر قرار می دهیم.

حالا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود. سپس خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل می‌مالیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک‌ها بپزند.

بعد از 15-20 دقیقه که کیک ها کاملا پخته و روی آن طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها خنک شوند. در نهایت خرما را با چای سرو کنید.

تاریخچه کوکی

کلوچه خرمایی یکی از دسرهای خاص سیستانی های ساکن گلستان است که در این منطقه بسیار پرطرفدار است و اغلب در جشن ها و مراسم ها برای مهمانان تهیه می شود. این دسر به لطف ترکیب آرد و خرما، صبحانه ای مقوی و لذیذ محسوب می شود و گلستانی ها با تایید فراوان از آن استفاده می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا