آشپزی

راز خوشمزگی کیک در فر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک در فر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کیک خوشمزه در فر

راز یک کیک خوشمزه در فر نکاتی برای پخت کیک در فر و دمای مناسب فر سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مافین نوعی غذایی است که از پختن در فر تهیه می شود. این غذا معمولا از موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر، کره یا روغن، شیر یا آب، بکینگ پودر یا جوش شیرین و وانیل یا سایر مواد افزودنی تهیه می شود. کیک در فر را می توان به روش های مختلفی تزئین کرد، از جمله استفاده از خامه، میوه، شکلات و سایر مواد.

مواد لازم برای پخت کیک در فر

1 فنجان آرد همه منظوره

شکر 1/2 پیمانه

1/4 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده و خنک شده

3 عدد تخم مرغ بزرگ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

1/2 فنجان شیر

1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری نمک

طرز پخت کیک در فر

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس روی قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه کره، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.

مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله، به خاطر داشته باشید که مخلوط کردن بیش از حد ظاهر خوبی نخواهد داشت.

خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، در فر بپزید.

بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه در قالب خنک شود. سپس کیک را با احتیاط روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

راز یک کیک خوشمزه در فر

قبل از شروع پخت کیک، فر را از قبل گرم کنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

روی قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید تا کیک به قالب نچسبد.

هنگام هم زدن مواد، خمیر را زیاد هم نزنید تا کیک سنگین و سفت نشود.

قبل از برش کیک را تا زمانی که کاملا خنک نشده است برش ندهید. این کار از خرد شدن کیک و تغییر ساختار آن جلوگیری می کند.

نکاتی برای پخت کیک در فر

قبل از شروع پخت کیک، فر را از قبل گرم کنید. این نکته مهم است زیرا به پخت یکنواخت و بهینه کیک کمک می کند.

قالب کیک را با یک لایه نازک کره چرب کنید و سپس روی آن را آرد پاشی کنید. این کار باعث می شود که کیک به قالب نچسبد.

مواد را با دقت اندازه بگیرید تا از مواد درست استفاده کنید. اشتباه در اندازه گیری مواد می تواند منجر به سفت یا کهنه شدن کیک شود.

همانطور که مواد را با هم ترکیب می کنید، آنها را به آرامی مخلوط کنید. این کار از چسبندگی و سنگینی ناخواسته کیک جلوگیری می کند.

دمای متوسطی را برای پخت کیک انتخاب کنید. پخت در دمای بسیار بالا می تواند باعث خشک شدن نامطلوب کیک شود.

با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید کیک کاملا پخته شده است. وسط کیک یک خلال دندان بچسبانید. اگر بعد از کشیدن خلال دندان تمیز بیرون بیاید، کیک کاملاً پخته شده است.

بعد از پخت کیک را در قالب خنک کنید. کیک را حداقل 30 دقیقه در قالب بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس می توانید روی کیک را تزئین کنید.

همچنین به خاطر داشته باشید:

بهتر است از انواع قالب کیک استفاده کنید. برای انواع کیک می توان از شکل های گرد، مربع، مستطیل یا حتی قلب استفاده کرد.

انواع مختلفی از مواد کیک را آزمایش کنید. از موادی مانند شکر، کره، تخم مرغ، شیر، آرد، بکینگ پودر و وانیل استفاده کنید تا طعم های مختلف را تجربه کنید.

همچنین با تزیینات کیک مختلف آشنا شوید. برای تزیین کیک از خامه، شکلات، میوه و حتی آجیل استفاده کنید تا ظاهری جذاب و خوشمزه ایجاد کنید.

پخت کیک در فر

اصل لذت بردن از کیک پخته شده در فر، استفاده از مواد تازه و رعایت ترکیب صحیح خمیر است. همچنین توصیه می شود قبل از پخت کیک فر را از قبل گرم کنید و بعد از پخت کیک را تا زمانی که کاملا خنک نشده است برش ندهید.

دمای فر کیک اسفنجی انواع کیک خانگی قوام کیک چقدر باید باشد بعد از پخت کیک چه کار باید کرد

نکات اساسی برای پخت کیک در فر

برای تهیه مارشمالوهای یکدست و یکدست، قبل از قرار دادن خمیر در قالب، آن را چرب کرده و آرد بپاشید.

برای اینکه کیک به قالب نچسبد، آن را روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود.

برای تزیین کیک از موادی مانند خامه قنادی، میوه یا شکلات استفاده کنید.

رویه های نهایی کیک در فر

برای تزیین کیک از سس شکلات، سس کارامل یا سس میوه استفاده کنید.

می توانید کیک را با خامه قنادی، میوه یا شکلات خرد شده پر کنید.

برای تهیه کیک چند لایه می توانید رویه ها را با خامه قنادی بمالید.

همچنین کیک را مانند رول درست کنید و روی آن را با خامه قنادی یا میوه تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا