آشپزی

راز خوشمزگی کیک لیمویی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک لیمویی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه کیک لیمویی

راز کیک لیمویی خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک لیمو از دسته کیک هایی است که بسیار خوش طعم و معطر هستند. این نوع کیک اصالتا فرانسوی دارد و بر خلاف تصور ترش نیست و فقط با اسانس لیمو ترش است. در فرانسه، این کیک بسیار محبوب است. اگر می خواهید این کیک را امتحان کنید، امروز طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی فرانسوی را در خانه و بدون استفاده از شیر به شما آموزش می دهیم.

عناصر

250 گرم آرد

180 گرم کره

180 گرم شکر

3 عدد تخم مرغ

بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری

پوست لیمو رنده شده 3 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نحوه تهیه آن

ابتدا یک لیمو را به دو نیم کرده و آب آن را از یک نیمه جدا کرده و نصف دیگر را به صورت دایره ای برش داده و برای تزئین نگه دارید. سپس پوست یک عدد لیمو را رنده کنید و آن را آماده کنید.

ابتدا کره را در دمای محیط آب کرده و با شکر در ظرفی ریخته و با همزن هم میزنیم تا کره کرم رنگ شود.

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس آبلیمو و پوست لیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و با قاشق تمام مواد را داخل مخلوط بریزید.

قالب کیک را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بگذارید. حالا مواد کیک را داخل قالب بریزید و سطح مواد را خوب صاف کنید.

سپس کیک را در فر 200 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.

کیک سیخ چوبی را امتحان کنید. اگر برش به کیک چسبید، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس با لیموترش تزیین کرده و نوش جان کنید.

راز خوشمزه کیک لیمویی

برای تهیه کیک حتما از آرد کیک استفاده کنید و آرد را 3 بار الک کنید.

تمام مواد لازم برای تهیه کیک باید در دمای اتاق باشد.

در نهایت می توانید 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و عسل را مخلوط کرده و روی کیک بمالید و سپس سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا