آشپزی

فوت و فن آش سبزی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش سبزیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پختن سبزیجات

آشپزی و آشپزی راز سوپ سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سبزی شیرازی یا آش صبحانه یکی از غذاهای محلی شیراز است که معمولاً در ماه مبارک رمضان و در ایام تاسوعا و عاشورا به عنوان هدیه تهیه می شود. این سوپ حدود 1 ساعت برای آماده شدن مواد اولیه و 4 ساعت زمان برای پخت زمان می برد. آش سبزی شیرازی را می توانید در وعده نهار، شام یا پیش غذا سرو کنید. این غذا مخصوصاً برای پذیرایی از مهمانان در سفره افطار ماه مبارک رمضان مناسب است.

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات

گوشت گوسفند سرد با استخوان 500 گرم

سبزیجات (تره، ترخون، شوید) 400 گرم

100 گرم نخود

عدس 100 گرم

100 گرم لوبیا قرمز

برنج نیم دانه 100 گرم

1 عدد پیاز

فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم

ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ سبزیجات

برای تهیه آش سبزی شیرازی ابتدا لوبیاهای خیس شده را آبکشی کنید سپس با آب تازه و کمی نمک دو بار بجوشانید.

در قابلمه ای جداگانه گوشت را به همراه پیاز، زردچوبه، فلفل قرمز و آب بریزید تا بجوشد. برنج هم جدا پخته میشه.

سبزیجات خرد شده را سرخ کنید تا نرم شوند. بعد از اینکه لوبیاها کاملا پخته شدند، آنها را به برنج و سبزیجات اضافه کنید.

گوشت آب پز را از قابلمه خارج می کنیم و استخوان ها را جدا می کنیم و برش می دهیم و همراه با گوشت به آب گوشت اضافه می کنیم تا چند بار بجوشد.

در یک قابلمه کوچک روغن را داغ کرده و نصف پیاز را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.

ترخون خیس شده را به سوپ اضافه کنید. سوم، سوپ را در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید و سپس به سوپ اضافه کنید.

پس از انجام این مراحل، آش شیرازی را در ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه تزیین کنید.

هنر پختن سبزیجات

گوشت گردن یا سر بهترین انتخاب برای تهیه آش سبزی شیرازی است.

برای سهولت و سریعتر شدن آش سبزی شیرازی توصیه می شود از شب قبل مقداری از مواد را تهیه کنید.

لازم است خاکستر را در حین پخت هم بزنید، زیرا به دست آوردن خاکستر با کیفیت با بافت الاستیک کمک می کند.

برای رسیدن به ترکیب بهتری از مواد، سوپ را خوب هم بزنید.

آش سبزی شیرازی را معمولاً بدون پیازچه و نعناع چیلی سرو می کنند، اما در صورت تمایل می توانید این مواد تزئینی را اضافه کنید.

برای تهیه این سوپ برخی به جای گوشت از شربت استفاده می کنند.

تره فرنگی باید درشت خرد شود.

از لوبیا سفید بیشتر در آش سبزی شیرازی استفاده می شود.

در آخر باید حبوبات را از شب قبل خیس کرد، دو بار خیس کرد، در صورت لزوم دو بار جوشانده و قبل از افزودن به سوپ آبکشی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا