طرز تهیه بورک عدس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بورک عدس
بورک عدس یکی از فینگر فودهای خوشمزه و سالم است که با مواد مختلفی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک عدس را مشاهده کنید، در ادامه با سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای بورک عدس |
|
خمیر رشته فرنگی | 3 عدد |
روغن زیتون | ⅓ فنجان |
شیر نر | ⅓ فنجان |
عدس | ½ فنجان |
پیاز | 1 قطعه |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و فلفل | ½ قاشق چایخوری از هر کدام |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
زرده تخم مرغ | 1 قطعه |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بورک عدس
مرحله اول
برای تهیه بورک عدس خوشمزه ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم، برای این کار عدس ها را شسته و در قابلمه آب می ریزیم سپس روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم
زمانی که عدس ها کاملاً پخته شدند آن ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس پیاز را نگینی خرد کرده و ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید. حالا کره و روغن را به تابه اضافه کنید.
سطح سوم
سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب فلفل به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله چهارم
در این مرحله عدس ها را به تابه اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه خوب تفت دهید و سپس نمک و فلفل سیاه و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مواد میانی خنک شوند سپس شیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و کنار بگذارید. حالا خمیر را به صورت مثلثی روی سطح کار گذاشته و روی قسمت پهن آن را با قلم مو شیر بزنید.
مرحله ششم
حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا نرم شود. سپس وسط قسمت پهن خمیر رشته، مقداری از مواد ریخته و دو طرف خمیر را جمع می کنیم، سپس گرد می کنیم و در سینی فر می گذاریم.
مرحله هفتم
حالا بورت ها را با مخلوط زرده، روغن زیتون و شیر بپوشانید، سپس در صورت تمایل با کنجد بپاشید. در نهایت سینی را در فر قرار دهید تا بورت ها به مدت 40 دقیقه بپزند. نوش جان.