آشپزی

طرز تهیه ترشی مخلوط +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی مخلوط

ترشی مخلوط یکی از ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی مخلوط
گل كلم 500 گرم
هویج 300 گرم
خیار بوته ای 200 گرم
سیر 7 قرص
موسیر خشک 10 عدد
بامیه 150 گرم
کرفس 200 گرم
فلفل سبز 1 قطعه
تخم گشنیز و سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
سرکه کافی

طرز تهیه ترشی مخلوط

مرحله اول

من آماده می کنم ترشی مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را شسته و به اندازه های دلخواه برش می دهیم. سپس هویج را بشویید و پس از جدا کردن پوست آن را به صورت دایره های متوسط ​​برش دهید.

مرحله دوم

حالا گل کلم و هویج را به همراه کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم مواد داخل قابلمه به مدت 5 دقیقه بپزند تا کمی نرم شوند.

سطح سوم

بعد از این مدت گل کلم و هویج را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود. حالا خیار بوته ای را به همراه بامیه و کرفس و فلفل سبز می کنیم سپس می گذاریم کاملا خشک شوند.

مرحله چهارم

سپس خیار، کرفس و فلفل سبز را به اندازه های دلخواه خرد کنید و کنار بگذارید. حالا خیار بوته ای، سیر، موسیر خشک، بامیه و فلفل سبز را به کاسه گل کلم و هویج اضافه کنید، سپس خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا تخم گشنیز و سیاه دانه را به مواد ترشی اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید. سپس مواد مرینیت شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و مقداری سرکه را با نمک مخلوط می کنیم و داخل ظرف با مواد مرینیت شده می ریزیم.

مرحله ششم

سپس درب ظرف را محکم ببندید و بگذارید ترشی به مدت 10 روز در دمای اتاق بماند تا کاملا برسد. بعد از این مدت ترشی را در یخچال نگهداری می کنیم و در کنار غذا سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا