طرز تهیه ترشی مخلوط +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/torshi-makhlot-600x470.jpg)
طرز تهیه ترشی مخلوط
ترشی مخلوط یکی از ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ترشی مخلوط |
|
گل كلم | 500 گرم |
هویج | 300 گرم |
خیار بوته ای | 200 گرم |
سیر | 7 قرص |
موسیر خشک | 10 عدد |
بامیه | 150 گرم |
کرفس | 200 گرم |
فلفل سبز | 1 قطعه |
تخم گشنیز و سیاه دانه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | کافی |
طرز تهیه ترشی مخلوط
مرحله اول
من آماده می کنم ترشی مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را شسته و به اندازه های دلخواه برش می دهیم. سپس هویج را بشویید و پس از جدا کردن پوست آن را به صورت دایره های متوسط برش دهید.
مرحله دوم
حالا گل کلم و هویج را به همراه کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم مواد داخل قابلمه به مدت 5 دقیقه بپزند تا کمی نرم شوند.
سطح سوم
بعد از این مدت گل کلم و هویج را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود. حالا خیار بوته ای را به همراه بامیه و کرفس و فلفل سبز می کنیم سپس می گذاریم کاملا خشک شوند.
مرحله چهارم
سپس خیار، کرفس و فلفل سبز را به اندازه های دلخواه خرد کنید و کنار بگذارید. حالا خیار بوته ای، سیر، موسیر خشک، بامیه و فلفل سبز را به کاسه گل کلم و هویج اضافه کنید، سپس خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا تخم گشنیز و سیاه دانه را به مواد ترشی اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید. سپس مواد مرینیت شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و مقداری سرکه را با نمک مخلوط می کنیم و داخل ظرف با مواد مرینیت شده می ریزیم.
مرحله ششم
سپس درب ظرف را محکم ببندید و بگذارید ترشی به مدت 10 روز در دمای اتاق بماند تا کاملا برسد. بعد از این مدت ترشی را در یخچال نگهداری می کنیم و در کنار غذا سرو می کنیم. نوش جان.