طرز تهیه تن ماهی خانگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/ton-mahi-khanegi-600x470.jpg)
طرز تهیه ماهی تن خانگی
ماهی تن خانگی یکی از غذاهای خوشمزه و راحت است که طرفداران زیادی دارد، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ماهی تن خانگی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پخت ماهی |
|
ماهی تن | 1 کیلوگرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 4 قرص |
آب و یخ | 1 کاسه |
برگ بو | 2 عدد |
آبلیموی تازه | کافی |
هل، میخک و چوب دارچین | کافی |
زردچوبه، تخم گشنیز و نمک | کافی |
مواد تشکیل دهنده ماهی تن |
|
پیاز | 1 قطعه |
گوشت تن | 300 گرم |
سیر | 2 قرص |
زردچوبه و نمک | کافی |
پودر گشنیز و پودر دارچین | کافی |
طرز تهیه ماهی تن خانگی
مرحله اول
برای تهیه ماهی تن در منزل در ابتدای کار ماهی را تمیز کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس در قابلمه مناسبی می گذاریم و آب کافی به قابلمه اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم.
مرحله دوم
کالا پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه سیر، برگ بو، هل، میخک، چوب دارچین، زردچوبه، تخم گشنیز، آب لیموترش تازه و نمک به قابلمه اضافه می کند و اجازه می دهد ماهی به مدت 20 دقیقه بپزد.
سطح سوم
بعد از این مدت ماهی را در آبکش گذاشته و با سرعت زیاد روی تکه های ماهی آب و یخ بریزید تا پوست و خارها به راحتی از گوشت جدا شود و ماهی زیاد پخته نشود.
مرحله چهارم
حالا گوشت ماهی را به قطعات درشت برش می دهیم. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن بریزید و سپس تابه را روی اجاق بگذارید و تفت دهید تا پیاز کاملا قرمز و طلایی شود.
مرحله پنجم
سپس مقداری زردچوبه، نمک، پودر دارچین و پودر تخم گشنیز را به همراه سیر رنده شده در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود، سپس تکه های ماهی را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا آروم میپزیم تا گوشت ماهی له نشه. اگر دوست داشتید مقداری کشمش به تابه اضافه کنید و بعد از اینکه کمی سرخ شد از روی حرارت بردارید. در آخر تن ماهی را با کیت سرو می کنیم. نوش جان.