آشپزی

طرز تهیه دسر تاتلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر تاتلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر توتلی

دسر تاتلی یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که جزو دسرهای آجیلی محسوب می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر تاتلی را در ادامه مطلب مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم دسر تاتلی
شیر نر 2 فنجان
قند ½ فنجان
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور 1 بسته
یک تکه شکلات 100 گرم
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
میوه مورد علاقه کافی

طرز تهیه دسر توتلی

مرحله اول

برای تهیه دسر توتلی به زبان ترکی در ابتدای کار شیر و شکر را به همراه نشاسته ذرت و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا در شیر حل شود.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط شیر به قوام فرنی برسد. وقتی مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

سطح سوم

وقتی مخلوط شیر ولرم شد خامه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در کل مخلوط پخش شود. حالا بشقاب های سرو را انتخاب می کنیم و 1 پیمانه از مخلوط شیر را برداشته و بقیه را در ظرف می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا ظروف را در یخچال می گذاریم تا سس داخل ظروف کمی سفت شود. در همین حین شکلات را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی شکلات آب شد، ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس بیسکویت را در غذاساز ریخته و خوب هم می زنیم تا پودر شود سپس ظرف ها را از یخچال خارج کرده و یک لایه بیسکویت روی دسر می ریزیم.

مرحله ششم

حالا موز را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. در مرحله بعد موزهای ورقه شده را کنار ظرف می چسبانیم، سپس موزهای گرانبها را روی خاک کوکی می ریزیم و روی موز را با مخلوط شکلاتی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در آخر روی شکلات را به دلخواه با پودر پسته، پودر نارگیل و برش های موز تزئین کنید. می توانید از هر نوع میوه ای استفاده کنید. سپس دسر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا