آشپزی

طرز تهیه دسر هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر هویج

دسر هویج یکی از انواع دسرهای خوش طعم و لذیذ است که با مواد اولیه موجود بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه دسر هویج به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد مورد نیاز برای لایه پایه مقدار مواد
بیسکویت 2 بسته
کره یا مارگارین 150 گرم
پنیر لبنه 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه هویج مقدار مواد
یک هویج بزرگ 4 عدد
قند 1 فنجان سر پر
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر گردو 1 فنجان
مواد لازم برای محلبی مقدار مواد
شیر نر 4 فنجان
ارد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
قند 5 قاشق غذاخوری
پوست لیموی تازه رنده شده 1 قطعه
وانیل 5 گرم
مواد لازم برای لایه آخر مقدار مواد
بیسکویت ریز خرد شده 1 کاسه
دانه های انار کافی

طرز تهیه دسر هویج

مرحله 1: بیسکویت ها را پودر کنید

ابتدا بیسکویت ها را با همزن کاملا خرد کنید، اگر همزن ندارید می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید و بیسکویت ها را خوب له کنید، بنا به ذائقه خود می توانید از بیسکویت های ساده یا شکلاتی یا طعم دار استفاده کنید.

مرحله 2: کره را ذوب کرده و با بیسکویت مخلوط کنید

سپس پودر بیسکویت را در ظرفی ریخته و در ظرف کوچکی مقداری کره بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کره آب شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

مرحله سوم: پنیر لبنه را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد کره را به بیسکویت ها اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا جذب بیسکویت ها شود و بافت صافی به دست آید سپس مقداری پنیر به مخلوط کره و بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله 4: مخلوط بیسکویت را فشار دهید

سپس مخلوط قالب زده را کف قالب مورد نظر بریزید و با ته لیوان یا پشت قاشق فشار دهید تا کاملا کف قالب را بپوشاند و غلیظ و بهداشتی شود سپس قالب را کنار بگذارید و سپس بشویید. هویج ها را برای لایه دوم تمیز می کنیم

مرحله 5: مخلوط هویج و شکر را آماده کرده و بجوشانید

سپس هویج ها را روی رنده ریز رنده کرده و در قابلمه کوچکی بریزید و کمی شکر به آن اضافه کنید و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را کاملاً مخلوط کنید و اجازه دهید هویج ها آب کشیده و شکر حل شود. حل شود.

مرحله 6: دارچین را به مخلوط هویج اضافه کنید

سپس مقداری پودر دارچین به مخلوط هویج اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین در آنها پخش شود و سپس اجازه دهید هویج به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و عطر و طعم دارچین خورده شود. هویج

مرحله 7: گردوها را به مخلوط هویج اضافه کنید

بعد از اینکه آب هویج کاملاً کشیده شد، مقداری گردو را که از قبل پودر کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود، سپس مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود. بودن

مرحله هشتم: لایه هویج را روی بیسکویت آماده کنید

سپس مخلوط هویج را روی لایه بیسکویت بریزید تا کاملا سطح را بپوشاند و داخل لایه بیسکویت برود سپس برای درست کردن لایه سوم مقداری شیر در ظرفی ریخته و مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله نهم: تهیه محلبی از شیر و آرد

وقتی آرد و شیر کاملاً مخلوط و یکدست شدند، کمی نشاسته به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر گلوله نشود، سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شده و مخلوط یکدست شود. بودن

مرحله 10: پوست لیمو رنده شده را به محلبی اضافه کنید

سپس یک عدد لیمو را بشویید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و وقتی پوست لیمو را رنده کردید مراقب باشید فقط قسمت سبز پوست لیمو را رنده کنید و به پوست سفید آن دست نزنید چون باعث می شود. تلخ است

مرحله 11: مخلوط را غلیظ کنید

در مرحله بعد پوست لیمو رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا طعم لیمو به مواد نفوذ کند و سپس قابلمه را با مخلوط مواد روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مخلوط را مدام هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و همه مواد خوب مخلوط شده و یکنواخت می شوند.

مرحله 12: وانیل را اضافه کنید

وقتی مخلوط مواد به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و کمی وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل از مواد پخش شود و بعد از اینکه کمی خنک شد لایه هویج را روی آن بریزید. دسر و بازی

مرحله 13: خنک کردن ظرف

سپس اجازه دهید محالبی در دمای اتاق کاملا خنک شود و خودش را بگیرد، سپس مقداری پودر بیسکویت روی محالبی بپاشید و آن را پهن کنید تا سطح آن را بپوشاند، سپس به سلیقه خود با دانه های انار تزیین کنید.

مرحله چهاردهم: دسر را تزئین کنید

برای تزیین دسر می توانید از مغزهای مختلف مانند پودر پسته، گردو خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی یا موز و توت فرنگی خلال شده استفاده کنید، سپس دسر را در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. شکل خود را

مرحله 15: دسر هویج را برش داده و سرو کنید

بعد از حدود یک ساعت که دسر به خوبی داخل یخچال قرار گرفت و بافت آن سفت شد، دسر را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس برش بزنید. دسر هویج در ظرف مناسب در نهایت دسر هویج را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی در کنار سایر دسرها و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا