آشپزی

طرز تهیه سالاد تبوله با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد تبوله را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد تبوله

سالاد تبوله یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار لبنانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد تبوله برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

مواد لازم سالاد تبوله
جعفری تازه 2 لیوان
زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ½ پیاز
پیازچه (اختیاری) 4 عدد
گوجه فرنگی های متوسط 3 عدد
بلغور گندم ½ فنجان
آب جوش 1 فنجان
آبلیموی تازه 1 قطعه
روغن زیتون ¼ فنجان
نمک، فلفل کافی

طرز تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

من آماده می کنم سالاد تبوله لبنانی در ابتدای کار جعفری و پیازچه و پیازچه را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آنها خارج شود. سپس بلغور را در لیوان مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا آب جوش را به آن اضافه کنید سپس روی فنجان را با نعلبکی بپوشانید و اجازه دهید بلغور در آب جوش خیس بخورد. سپس روی تخته گوشت، جعفری و پیازچه را که ریز خرد می کنیم بچینید.

سطح سوم

در این مرحله جعفری و پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید. حالا گوجه فرنگی را بشویید، سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید. سپس فلس های پیاز را برداشته و ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه بریزید. سپس پیاز را به صورت گرد خرد کرده و به مخلوط سالاد اضافه کنید. حالا بلغور خیس خورده را صاف می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله بلغور خیس شده را به سالاد تبوله اضافه می کنیم سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس آب لیموی تازه را فشار داده و به همراه روغن زیتون به سالاد اضافه کنید.

مرحله ششم

در انتها بسته به ذائقه کمی نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر روی سالاد را سلفون بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا