آشپزی

طرز تهیه سوهان بادام زمینی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

نحوه تهیه آن رنده بادام زمینی

چیپس بادام زمینی یکی از انواع چیپس های خوشمزه و لذیذ است که درست کردنش بسیار راحت است.می توانید چیپس های محبوب بادام زمینی را به روش های مختلف درست کنید سپس برای پذیرایی از مهمانان به جای شکر و شیرینی با چای سرو کنید. طرز تهیه تراشه بادام زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
بادام زمینی 250 گرم
قند 125 گرم
زعفران آب پز غلیظ 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
عسل بدون موم 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تراشه بادام زمینی

مرحله 1: بادام زمینی را پوست کنده و برشته کنید

ابتدا بادام زمینی ها را کاملا پوست گرفته، از وسط نصف کنید، سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید، بادام زمینی ها را داخل آن قرار دهید، کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته شود و تمام قسمت های آن کاملا برشته شود.

مرحله 2: شکر را آب کنید

بعد از تفت دادن بادام زمینی قبل از اینکه بسوزد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم، سپس در قابلمه دیگری مقداری شکر ریخته، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکرها آب شده و کاراملی شوند.

مرحله 3: کره را به شکر ذوب شده اضافه کنید

مقدار شکر باید نصف مقدار بادام زمینی باشد، یعنی اگر از یک فنجان بادام زمینی استفاده می کنید، نصف پیمانه شکر را در تابه بریزید، بگذارید ذوب شود تا شکر هنگام آب شدن نسوزد، کمی اضافه کنید. کره برای ذوب شدن کره

مرحله چهارم: زعفران آب پز غلیظ را اضافه کنید

همزمان با آب شدن کره، شکرها کم کم آب می شوند و کاراملی می شوند، در حین ذوب شدن شکر، مخلوط را مدام هم می زنیم تا شکرها نسوزند و نچسبند، بریزید.

مرحله 5: بادام زمینی را به مواد اضافه کنید

سپس زعفران پخته شده را با مواد مخلوط کنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران به دست آید، همه مواد باید خوب مخلوط شوند، سپس بادام زمینی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید تا مواد طعم خود را بگیرند و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم: عسل را به مواد اضافه کنید

سپس به سلیقه خودتان کمی عسل روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله 7: تابه را از روی حرارت بردارید

سپس تابه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا در دمای اتاق مقداری از حرارت اولیه خود را از دست بدهد، سپس داخل ظرف مناسبی را با روغن آغشته کنید.

مرحله هشتم: فایل را در ظرف دیگری ریخته و شکل دهید

سپس با قاشق کمی فرم میدهیم.همه مواد را به همین ترتیب با فاصله از هم در تابه بریزید.اجازه دهید تا رنده ها در دمای محیط کاملا خنک شوند و شکل خود را بگیرند.بعد از فرم دادن به قلم ها با احتیاط آن ها را جدا کنید. قالب را بردارید. سپس رنده های بادام زمینی را در ظرف دیگری بریزید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی همراه با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا