آشپزی

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن

ماهی تن و شوید پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی سریع و بسیار راحت است که طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
کنسرو تن 1 جعبه
برنج 3 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گشنیز 2 قاشق غذاخوری
که باید انجام شود ½ فنجان
سیب زمینیها 2 عدد
پیاز 1 قطعه
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
پودر سیر و زنجبیل کافی
روغن مایع کافی
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن

مرحله اول

من آماده می کنم برنج رازیانه با ماهی تن خوشمزه در ابتدای کار برنج را با 2 قاشق چایخوری نمک در ظرف مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که روی برنج را بپوشاند و اجازه دهید برنج 1 ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید، سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود. سپس سیب زمینی ها را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود و خشک شوند.

سطح سوم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا خوب داغ شود. حالا سیب زمینی های گرانبها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سیب زمینی ها طلایی شوند.

مرحله چهارم

پس از سرخ شدن سیب زمینی ها از ماهیتابه خارج کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن به همان ماهیتابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و پودر سیر به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی رب و ادویه گوجه فرنگی از بین برود و رنگ رب روشن شود.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی های سرخ شده را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم سیب زمینی ها خوب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. سپس کنسرو ماهی تن را با کمی آب در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هفتم

سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید و اجازه دهید کنسرو به مدت 20 دقیقه در آب جوش بپزد. بعد از این مدت، کنسرو ماهی تن را از قابلمه خارج کرده و پس از برداشتن روغن اضافی آن را به تابه حاوی مخلوط سرخ شده اضافه کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله رازیانه را به همراه گشنیز خرد می کنیم و به همراه مقداری زعفران خیس خورده و برنج خیس خورده به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مخلوط ماهی تن را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مرحله نهم

مراقب باشید مواد داخل قابلمه را زیاد مخلوط نکنید تا گوشت تن از هم نپاشد. حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه کنید تا روی برنج را بگیرد و روی حرارت قرار دهید.

مرحله دهم

حالا اجازه دهید آب اضافی در قابلمه تبخیر شود سپس برنج را در قابلمه بجوشانید تا 45 دقیقه بپزد. توجه داشته باشید قبل از اینکه تمام آب قابلمه تبخیر شود، برنج را هم بزنید تا مواد و برنج با هم بپزند.

مرحله یازدهم

بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی روغن به غذا اضافه می کنیم. در آخر برنج رازیانه تن را به غذای دلخواه اضافه کنید و با سالاد شیرازی دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا