آشپزی

طرز تهیه شیرینی الماسی پرتقالی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی الماسی پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی الماس نارنجی

کوکی الماس نارنجی یکی از آن شیرینی هایی است که در هر مجالس و مهمانی می تواند ستاره میز دسر شما باشد. این شیرینی با طعم دلپذیر پرتقال و بافتی نرم و مخملی دل هر بیننده ای را تسخیر می کند. با دستورالعمل های گام به گام و در آخر سایت آموزشیهمچنین می توانید این دسر خوشمزه و زیبا را در منزل تهیه کنید و لحظات شیرین و خاطره انگیزی را برای عزیزانتان رقم بزنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی الماس نارنجی را بیاموزیم.

برای تهیه شیرینی الماسی پرتقالی ابتدا آرد بادام، بکینگ پودر، شکر، پوست پرتقال، آب پرتقال و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم. خمیر به دست آمده را فرم دهید و در پودر قند بغلتانید سپس در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 10-12 دقیقه بپزید و با مارمالاد پر کنید. نتیجه نهایی شیرینی هایی با ظاهری براق و طعمی استثنایی است که هر سفره ای را زیبا و خاطره انگیز می کند.

عناصر اندازه ی
آرد بادام 300 گرم
پوست پرتقال 1 قطعه
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال طبیعی 50 میلی لیتر
شکر دانه ریز 120 گرم
سفیده تخم مرغ 1 قطعه
شکر پودر شده 2 لیوان
مربا یا مارمالاد 1 فنجان

طرز تهیه شیرینی الماس نارنجی

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

ابتدا پوست پرتقال را با دقت جدا کنید تا فقط قسمت پرتقال از هم جدا شود، سپس پوست پرتقال را ریز خرد کنید یا از رنده ریز استفاده کنید تا حداکثر طعم و عطر به دست آید.

مرحله 2: آماده سازی خمیر

در یک کاسه بزرگ آرد بادام، شکر گرانول، بکینگ پودر و پوست پرتقال خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس سفیده تخم مرغ و آب پرتقال را اضافه کنید و به آرامی با نوک انگشت مواد را مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

مرحله 3: شکل دادن به شیرینی ها

به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر برداشته و در دستان خود گرد کنید. سعی کنید همه کوکی ها به یک اندازه و شکل درست شوند تا به طور یکنواخت بپزند.

مرحله 4: در پودر قند بغلتانید

کیک های گرد را با دقت در پودر قند بغلتانید تا کاملا آغشته به پودر قند شوند. بنابراین شیرینی ها براق و جذاب به نظر می رسند.

مرحله 5: در سینی فر قرار دهید

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را با فاصله مناسب از یکدیگر روی کاغذ بچینید. با استفاده از پشت قاشق یا انگشت خود، مرکز هر کوکی را به آرامی فشار دهید تا یک فرورفتگی ایجاد شود.

مرحله 6: پخت

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را در فر قرار دهید و کیک ها را حدود 10-12 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند بپزید.

مرحله 7: کوکی ها را خنک کنید

بعد از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. این مرحله بسیار مهم است زیرا کوکی ها پس از سرد شدن بافت نهایی خود را به خود می گیرند.

مرحله 8: کیک ها را پر کنید

با استفاده از یک قاشق یا قیف کوچک، مرکز هر شیرینی را با مربا یا مارمالاد دلخواه پر کنید. این کار شیرینی های شما را نه تنها زیبا می کند، بلکه طعم آن را نیز دلپذیرتر می کند.

مرحله 9: سرو کنید

پس از آماده شدن کامل کوکی ها، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و برای سرو آماده کنید. بیسکویت های الماس نارنجی شما اکنون آماده است تا لحظات شیرین و دلپذیری را برای شما و عزیزانتان با یک فنجان چای یا قهوه به ارمغان بیاورد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا