آشپزی

طرز تهیه نان هالا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان هالا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان چلو

نان چله یکی از انواع نان های سنتی یهودی است که امروزه با طعم های مختلف پخته می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان چلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان چله
آرد سفید حدود 450 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
نمک نوک یک قاشق چای خوری
مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
قند 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم 60 میلی گرم
روغن مایع 60 میلی گرم
مواد دستمال
زرده 1 قطعه
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
شیر نر 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان چلو

مرحله اول

من آماده می کنم نان چالاه در ابتدای کار داخل یک کاسه آب ولرم با 1 قاشق چایخوری شکر و مایه مایه فوری میریزیم و روی آن را میپوشانیم سپس به مدت 10 دقیقه کنار میگذاریم تا مایه عمل کند.

نکته: بهتر است مخلوط با مایه را در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا سریعتر عمل کند.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله شود سپس خمیر مایه تمام شده را به همراه کره مایع و نمک به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

سطح سوم

حالا آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس آب را کم کم اضافه کنید و در حین هم زدن مواد تا خمیر نرم و کمی چسبنده در کاسه درست شود.

مرحله چهارم

خمیر را روی سطح کار انتقال دهید و چند دقیقه ورز دهید تا چسبندگی آن کم شود. سپس کاسه را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن می گذاریم سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و می گذاریم استراحت کند.

مرحله پنجم

بعد از یک ساعت پف اضافی خمیر را می گیریم سپس به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم. سپس خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل لوله در آورید.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس دو قالب خمیر می بافیم. سپس خمیر بافته شده را به اندازه های دلخواه برش می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود سپس یک ساعت دیگر استراحت دهید. بعد از 45 دقیقه فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از باقیمانده خمیر، زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده را با هم ترکیب می کنیم و خمیر را با وردنه باز می کنیم. سپس قالب را در فر گذاشته و اجازه می دهیم نان به مدت 25 تا 35 دقیقه بپزد.

مرحله نهم

بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم نان طلایی شود. در آخر نان ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند و سپس با برس مخلوط شیر و عسل روی آن ها بمالید و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا