آشپزی

طرز تهیه پاستا پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاستا پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاستا با پنیر

ماکارونی پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای است که با مواد مختلف می توان آن را تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پاستا با پنیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شکل پاستا ½ بسته
قارچ 6 عدد
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز 1 قطعه
سیر 1 قرص
کرم رنگ 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
پیتزا با پنیر کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه پاستا با پنیر

مرحله اول

من آماده می کنم ماکارونی خوشمزه با پنیر در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه ای با روغن مایع بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و خوب تفت دهید.

مرحله دوم

وقتی پیاز طلایی و کاراملی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

سطح سوم

سپس تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها گرفته شود، سپس قارچ را ورقه ای برش می دهیم و به همراه آبلیموی تازه به تابه اضافه می کنیم. حالا حرارت را کمی زیاد کنید و تفت دهید تا قارچ تراوش کند.

مرحله چهارم

در همین حین پوست گوجه ها را جدا کرده و ریز رنده کنید تا پوره شوند سپس به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کاملا سرخ شده و آب اضافی آن گرفته شود. حالا یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد سپس شکل پاستا را به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا پاستا کاملا پخته و نرم شود.

مرحله ششم

در این فاصله فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. وقتی آب گوجه فرنگی اضافی تبخیر شد، مقداری پنیر پیتزا و خامه صبحانه را به تابه اضافه کنید، سپس هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

سپس ماکارونی آبکش شده را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا و مواد متوسط ​​با هم ترکیب شوند. حالا ماکارونی را در ظرف ریخته و روی آن را با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید خمیر پنیر به مدت 10 دقیقه در فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود و رویه آن طلایی و زیبا شود. در آخر پاستا را با پنیر در بشقاب مورد نظر بریزید و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا