طرز تهیه پیتزا خامه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا خامه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزای خامه ای
پیتزای خامه ای یکی از انواع پیتزاهای خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، این پیتزای پرطرفدار را می توانید خیلی راحت درست کنید و در مهمانی ها و مهمانی ها از آن استفاده کنید، پیتزای خامه ای تنوع و طعم متفاوتی با بقیه دارد. پیتزاها برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پیتزای خامه ای برای سایت آموزشی چیست؟ همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
ارد | 4 فنجان معادل 525 گرم است |
آب گرم | 1 فنجان معادل 250 میلی لیتر است |
خمیر مخمر | 1 قاشق چایخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
ماست | نصف فنجان |
کره | 1/3 فنجان |
نمک | کافی |
مواد لازم برای رویه پیتزا | مقدار مواد |
سینه مرغ | 1 قطعه |
پیاز گرانبها خرد شده | 1 قطعه |
فلفل سبز گرانبها خرد شده | 1 قطعه |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
پول بیبر و پودر سیر | کافی |
مواد لازم برای سس پیتزا | کافی |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
آویشن | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
طرز تهیه پیتزای خامه ای
مرحله 1: آماده سازی خمیر مایه
ابتدا برای درست کردن خمیر مایه در ظرفی مقداری آب ولرم بریزید سپس خمیر مایه را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود سپس کمی شکر به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
مرحله 2: عمل مخمر
وقتی بافت مخلوط کاملا یکنواخت شد روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و اجازه دهید مایه مایه کار کند و وقتی مخلوط شروع به تشکیل حباب در طرفین کاسه کرد یعنی مایه مایه است. آماده.
مرحله 3: مخمر را با روغن مخلوط کنید
سعی کنید از خمیر مایه تازه و سالم استفاده کنید تا خمیر خوب ور بیاید و کیفیت آن خوب باشد سپس خمیر مایه فرآوری شده را در ظرفی بریزید سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت یکدست شود. یک دست را شکل دهید.
مرحله چهارم: ماست و نمک را به مواد اضافه کنید و آرد را الک کنید
در مرحله بعد ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا یکدست شود سپس کمی نمک به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن یکدست شود. و یک دست
مرحله 5: بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه می کنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا و یکدست شده و خمیر یکدست شود. و شکل بگیرد.
مرحله 6: خمیر را ورز دهید
توجه داشته باشید که بافت خمیر نباید خیلی سفت یا شل باشد، پس وقتی به بافت مناسب رسید، آرد بیشتری اضافه نکنید، سپس خمیر را با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا بافت خمیر کاملا یکدست و یکدست شود. و نرم است. هنگام ورز دادن به دست نمی چسبد.
مرحله هفتم: روی کاسه را با خمیر بپوشانید و خمیر را بگذارید
وقتی بافت خمیر یکنواخت شد و ترکی روی آن نبود، داخل ظرف را با روغن چرب کنید، خمیر را داخل آن بریزید، می توانید سطح خمیر را هم کمی چرب کنید، سپس روی کاسه را با پارچه بپوشانید. خمیر را در مکانی تاریک و تقریبا گرم قرار دهید .
مرحله هشتم: خرد کنید و روغن را در تابه بریزید
خمیر را دو ساعت در هوای آزاد استراحت می دهیم و حجمش را تقریبا دو برابر می کنیم و در این مدت پیاز را پوست گرفته و شسته و ریز خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. آن را تا زمانی که داغ شود.
مرحله 9: پیاز و ورقه های مرغ را سرخ کنید
سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس سینه مرغ را که از قبل فرم داده اید و به اندازه دلخواه برش داده اید به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و تمام قطعاتی که باید سرخ شوند
مرحله 10: ادویه ها را به مواد اضافه کنید
سپس روی مرغ ها مقداری نمک بریزید و دوباره کمی سرخ کنید سپس ادویه هایی که شامل فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل سیاه است به میزان دلخواه و به ذائقه خود اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن به دست بیاید. از ادویه ها.در مواد پخش می شود.
مرحله 11: فلفل سبز شیرین و گوجه فرنگی را برش داده و فلفل را تفت دهید
بهتر است فلفل سبز شیرین را بشویید و نگینی برش دهید، گوجه فرنگی ها را شسته و نگینی برش دهید، پس از حدود 10 دقیقه تفت دادن ادویه ها در تابه، فلفل های خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 12: گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و در تابه تفت دهید
سپس گوجه ها را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا آب آنها گرفته شود، همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا عطر و طعم آن ها مخلوط شود، همه مواد را در تابه تفت می دهیم تا داخل روغن بریزند، سپس از تابه خارج می کنیم. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 13: پارمزان و خامه صبحانه را با هم مخلوط کنید
بعد برای درست کردن سس پیتزا در ظرفی مقداری پارمزان بریزید، سپس خامه صبحانه را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شود و یک عدد، بنا به ذائقه خود می توانید کم و بیش پارمزان بریزید.
مرحله چهاردهم: سس مایونز و پودر آویشن را به مواد سس اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری سس مایونز به مخلوط مواد اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شده و با دست بافتی به دست آید، سپس به سلیقه خود کمی پودر آویشن را به مخلوط مواد سس اضافه کنید، مخلوط کنید تا آویشن در بیاید. مواد
مرحله 15: خمیر را بردارید و روی تابه پهن کنید
پس از آماده شدن خمیر، آن را بیرون آورده، خمیر را با کف دست برداشته و کمی ورز دهید، سپس قالب یا قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید، سپس خمیر را در تابه یا قالب قرار دهید و کف آن را پهن کنید. ظرف با دست .
مرحله 16: روی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید
وقتی خمیر را پهن می کنید دقت کنید که ضخامت آن در همه قسمت ها تقریباً یکسان باشد تا بعضی قسمت ها در حین پخت خشک یا نسوزند سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید تا خمیر پف نکند. در حین پخت بالا بیاید و به دلیل شکلی که دارد خراب می شود.
مرحله هفدهم: قالب پیتزا را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید
سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید خمیر پیتزا به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر بپزد و نیم پز شود، سپس سینی خمیر پیتزا را بردارید یا قالب را از ظرف خارج کنید. فر و در دمای اتاق قرار دهید.
مرحله 18: سس پیتزا و پنیر را به خمیر اضافه کنید
سپس مقداری از سس را روی خمیر بریزید، با قلم مو روی سطح خمیر پخش کنید تا تمام خمیر با سس آغشته شود، بعد از اینکه سس روی تمام قسمت های خمیر پخش شد، پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید. خمیر را پهن کنید تا سطح خمیر را با پنیر بپوشاند و روی پیتزا را بپوشانید.
مرحله 19: استفاده از پنیر موزارلا به جای پنیر پیتزا
به جای پنیر پیتزا رنده شده می توانید از پنیر موزارلای ورقه شده استفاده کنید، پنیر را روی سطح خمیر بچینید تا خمیر با پنیر آغشته شود، استفاده از پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام استفاده کنید. پنیرها
مرحله 20: مواد گوشتی را به خمیر اضافه کنید
سپس مواد گوشتی را روی پنیر ریخته، خوب پخش کنید، سعی کنید مواد گوشتی در تمام قسمت های خمیر به طور یکنواخت پخش شود و سطح خمیر را کاملا بپوشاند، مقدار مواد گوشتی بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و می توانید تغییر دهید. آی تی. .
مرحله 21: پنیر پیتزا را روی گوشت اضافه کنید
سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد گوشتی بریزید، مقدار پنیر پیتزا در این مرحله باید بیشتر از مرحله قبل باشد تا سطح مواد گوشتی را کاملا بپوشاند.
مرحله ۲۲: قالب پیتزا را در فر قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید
سپس سینی یا قالب پیتزا را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، بگذارید پیتزا به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزد تا هسته کاملا پخته و آماده شود. ، دمای فرهای مختلف متفاوت است.
مرحله ۲۳: پیتزا را از فر خارج کرده و تزئین کنید
پس از گذشت این مدت، قالب یا قالب پیتزا را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا از حرارت اولیه کمی کاسته شود، سپس پیتزا را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، سپس پیتزا را با سس کچاپ یا کچاپ مزه دار کنید. به سلیقه شما با سس گوجه فرنگی تزئین کنید. سپس پیتزا را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی ها و مهمانی ها همراه با سس سالاد، دارچین و تزیینات سرو کنید.
5
2