آشپزی

طرز تهیه چیز کیک آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیزکیک گیلاس

چیزکیک گیلاس یکی از انواع چیزکیک های خوشمزه و لذیذ است که از سه لایه مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است، این کیک خوشمزه و پرطرفدار بافتی سبک و لطیف دارد، شما می توانید چیزکیک گیلاسی را به روش های مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه چیزکیک گیلاس برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای فونداسیون مقدار مواد
بیسکویت خرد شده پتی پور 1 بسته
کره ذوب شده 100 گرم
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر مقدار مواد
پنیر لبنه یا ماسکارپونه 1 بسته
خامه صبحانه یا خامه قنادی 1 بسته 200 گرمی یا 1 فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد نصف فنجان
شیر نر نصف فنجان
پوست لیمو یا وانیل رنده شده کافی
شکر پودر شده نصف تا 1 لیوان
مواد لازم برای تاپینگ گیلاس مقدار مواد
گیلاس بدون هسته نیم کیلو
قند کافی
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آب برای حل کردن نشاسته 2 قاشق غذاخوری
آجیل و شکلات چیپسی کافی
موز نورد شده به مقدار مورد نظر
گیلاس برای تزئین کافی

طرز تهیه چیزکیک گیلاس

مرحله 1: آماده سازی لایه اول

ابتدا می توانید از کیک اسفنجی یا بیسکویت برای تهیه لایه اول استفاده کنید، اگر برای لایه اول از کیک اسفنجی استفاده می کنید، قسمتی از کیک را که از قبل پخته یا پخته اید از بیرون کاملا گردگیری کنید تا بافت آن یکدست شود. .

مرحله 2: لایه پایه را داخل قالب فشار دهید

سپس کیک را به شکل دلخواه بریزید و کاملا داخل ظرف فشار دهید تا بافت آن یکنواخت شود و به جای کیک اسفنجی می توانید از بیسکویت برای پایه استفاده کنید ابتدا بیسکویت ها را در میکسر یا آسیاب بریزید و کاملا چرخ کنید.

مرحله 3: انتخاب نوع و طعم بیسکویت و آب کردن کره

طبق ذائقه خود می توانید از هر نوع بیسکوئیتی با هر طعمی برای لایه پایه استفاده کنید، وقتی بافت بیسکویت کاملا یکنواخت شد، در تابه ای مقداری کره بریزید سپس تابه را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کره آب شود.

مرحله 4: کره ذوب شده را به بیسکویت ها اضافه کنید

سپس کره ذوب شده را روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید تا کره کاملا جذب بیسکویت ها شود و بافت آن ها کمی نرم و خمیری شود.

مرحله 5: پایه دسر را در یخچال قرار دهید

سپس بیسکویت های فشرده را به مدت نیم ساعت در قالب در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و قوام آنها یکدست شود.

مرحله 6: ژلاتین را برای لایه پنیر آماده کنید

در همین حین برای درست کردن لایه پنیر، مقداری پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب حل شود، سپس به روش حمام آب کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.

مرحله هفتم: ژلاتین را کاملا ذوب کرده و آب لیمو را آماده کنید

در این روش پودر ژلاتین کاملاً در آب حل می شود سپس بافت مخلوط شفاف و یکنواخت می شود سپس ژلاتین مایع را از روی حرارت غیر مستقیم برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود سپس لیموی تازه را شسته و خشک می کنیم.

مرحله هشتم: پوست لیمو را رنده کنید

در مرحله بعد، پوست لیمو سبز یا زرد را با رنده ریز رنده کنید، مراقب باشید در حین رنده کردن، به قسمت سفید داخلی پوست لیمو برخورد نکنید، زیرا باعث تلخی مواد می شود، سپس پوست لیمو را کنار بگذارید تا بعدا استفاده کنید.

مرحله نهم: پنیر و خامه را با پودر قند مخلوط کنید

در ظرفی مقداری پنیر لبنه یا ماسکارپونه بریزید سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس کمی پودر قند به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی خوب هم بزنید.

مرحله 10: شیر و وانیل را به مخلوط پنیر اضافه کنید

وقتی پودر قند در مواد حل شد و همه مواد خوب مخلوط و یکدست شد، کمی شیر به مواد ریخته، مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا عطر وانیل بگیرد. در مواد

مرحله یازدهم: ترکیب پوست لیمو رنده شده و ژلاتین

سپس پوست لیمو رنده شده را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا طعم لیمو از مواد خارج شود، سپس ژلاتین خنک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط کاملا یکدست شود، سپس مخلوط را مزه دار کرده و شیرینی آن را تست کنید.

مرحله 12: خمیر را تنظیم کرده و در یخچال قرار دهید

اگر مقدار شیرینی مخلوط کم بود، بنا به ذائقه و ذائقه خود کمی پودر قند به آن اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس مخلوط پنیر را روی لایه اول بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید. در کنار خود لایه پنیری

مرحله 13: آماده سازی و پخت لایه آلبالو

در همین حین برای درست کردن لایه آلبالو ابتدا آلبالوها را بشویید سپس ساقه ها و برگ ها را جدا کنید سپس آلبالوها را از وسط نصف کرده و هسته های آن را جدا کنید سپس آلبالوها را در قابلمه بریزید سپس کمی شکر اضافه کنید.

مرحله 14: پختن آلبالو

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد و آلبالوها نرم شوند سپس مقداری نشاسته ذرت را در فنجان بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله 15: نشاسته را اضافه کنید

بعد از 10 دقیقه جوش آمدن آلبالوها، مخلوط نشاسته را به آنها اضافه کنید، مجددا اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و خوب مخلوط کنید، ممکن است آلبالوها آب بیشتری آزاد کنند و به قوام و تراکم مناسبی نرسند، مصرف نکنید.

مرحله 16: غلظت مخلوط را تنظیم کنید

اگر مخلوط غلظت مناسبی نداشت کمی دیگر نشاسته ذرت به مواد اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا بافت یکدست شود سپس طعم شیرینی آلبالو را بچشید، اگر شیرین نبود کمی شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله 17: مخلوط آلبالو را روی دسر بریزید

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس تابه را از یخچال خارج کرده و مخلوط آلبالو را روی آن بریزید و دوباره تابه را در یخچال قرار دهید تا لایه آلبالو و بافت آن ببندد. سازگار است.

مرحله 18: دسر را از یخچال خارج کنید

بعد از حدود 5-6 ساعت که چیزکیک کاملا سفت شد و سفت شد قالب را از یخچال خارج کرده سپس قالب حلقه ای را باز کرده و به آرامی چیزکیک را از داخل جدا کنید تا شکل خود را از دست ندهد سپس آن را قرار دهید. در ظرف دیگری

مرحله 19: چیزکیک گیلاس را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود روی چیزکیک را با مقداری آلبالو، مقداری موز خلال شده، گردوی خرد شده و تکه های شکلات تزئین کنید، سپس چیزکیک گیلاسی را با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش بزنید. داخل ظرف مناسب انتخاب کنید. در آخر چیزکیک گیلاس را به عنوان یک دسر پذیرایی شیک و جذاب با انواع دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا