طرز تهیه کازان کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کازان کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کباب کازان
کباب کازان یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ترکیه است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کباب کازان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 2 عدد |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
گوجه فرنگی | 8 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا | کافی |
سیر | 3 قرص |
فلفل های رنگارنگ | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
طرز تهیه کباب کازان
مرحله اول
برای تهیه کباب کازان ترکی ابتدا 4 عدد گوجه فرنگی را بشویید سپس پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس گوجهفرنگیها را داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا پوره شوند.
مرحله دوم
حالا فلس های 1 عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم سپس با دندان های ریز روی رنده رنده می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود. سپس شله های سیر را جدا می کنیم و با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود.
مرحله چهارم
حالا نمک را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله پنجم
در این مرحله که پاستا رنگ شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود. سپس بادمجان ها را شسته سپس پوست آن را جدا می کنیم و در آب و نمک می گذاریم.
مرحله ششم
حالا بادمجان ها را به مدت 20 دقیقه در آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و با حوله خشک می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پوسته باقیمانده پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و ریز رنده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا پیازها را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس خوب ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله نهم
در این مرحله بادمجان را حلقه حلقه می کنیم سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم سپس حلقه حلقه می کنیم. سپس گوجه فرنگی های باقی مانده را می شوییم، سپس به صورت دایره ای برش می دهیم.
مرحله دهم
حالا فلفل را می شوییم، سپس به صورت نوار برش می دهیم. سپس یک بشقاب مناسب انتخاب می کنیم و یک دایره سیب زمینی را در بشقاب می چینیم و مقداری از گوشت چرخ کرده را برداشته و در دست به شکل کتلت در می آوریم.
مرحله یازدهم
در این مرحله گوشت را کنار سیب زمینی قرار می دهیم و گوجه فرنگی را در کنار گوشت چرخ کرده قرار می دهیم سپس یک دایره بادمجان را در کنار گوشت چرخ کرده قرار می دهیم و به همین ترتیب گوشت چرخ کرده را در کنار سبزی می چینیم.
مرحله دوازدهم
حالا فلفل ها را روی مواد قرار دهید سپس سس گوجه فرنگی را روی آنها بمالید. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.
مرحله سیزدهم
در این مرحله ظرف را داخل فر می گذاریم سپس به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا ظرف پخته شود. سپس بعد از این مدت کباب کازان را از فر خارج می کنیم و بعد با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
5
1