طرز تهیه کوفته زرشکی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/03/طرز-تهیه-کوفته-زرشکی-با-طعمی-تکرار-نشدنی-در-سال-600x470.jpg)
طرز تهیه کوفته مو قرمز
کوفته شاه توت یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ با طعم معتدل است، این غذا برای دوستداران شاه توت بسیار مناسب است، می توانید کوفته شاه توت را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید و به عنوان یک غذای رژیمی استفاده کنید. برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته بنفش به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کوفته | مقدار مواد |
مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند | 300 گرم |
گردو | 100 عدد گردو |
جعفری | 1 بسیاری |
سیر | 1 قرص |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
بذر گشنیز | کافی |
مواد لازم برای سس زرشک | مقدار مواد |
زرشک | 1 لیوان و نیم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
نمک | کافی |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
شوید، ریحان و نعناع تازه برای تزیین | کافی |
گوجه فرنگی خرد شده برای تزئین | کافی |
آهک تازه برای تزئین | به تعداد دلخواه برش |
طرز تهیه کوفته مو قرمز
مرحله 1: مخلوط کردن گوشت
ابتدا مقداری گوشت ترجیحا مخلوط گوشت گوساله و گوسفند را داخل مخلوط کن بریزید سپس چند عدد حبوبات به آن بدهید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و پوره شود.
مرحله 2: پیاز را اضافه کرده و با گوشت مخلوط کنید
اگر همزن برای مخلوط کردن گوشت ندارید، می توانید از چرخ گوشت استفاده کنید تا گوشت کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس پیاز را پوست بگیرید، بشویید، آن را به چند قسمت تقسیم کرده و در مخلوط کن قرار دهید، دوباره هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شده است
مرحله 3: گردو و سیر را اضافه کنید و هم بزنید
سپس مقداری گردو به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا طعم گردو به خورد گوشت برود و لذیذتر شود، سپس سیر را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر سیر در مواد پخش شود و میل کنید. گوشت ها می روند.
مرحله چهارم: جعفری و نمک را اضافه کنید و هم بزنید
سپس مقداری جعفری را تمیز کرده و شسته و در میکسر می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود با مواد مخلوط می کنیم طعم همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی نمک روی مواد می ریزیم دوباره مخلوط می کنیم و انجام دادن.
مرحله 5: ادویه ها را آسیاب کرده و مخلوط کنید
سپس به سلیقه خود مقداری فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز را به مواد داخل میکسر اضافه کنید تا عطر ادویه ها در تمام مواد پخش شود، پس از مخلوط شدن همه مواد، مخلوط مواد را از مخلوط کن و در زمین دیگری بریزید.
مرحله ششم: همه مواد را با هم مخلوط کنید
اصولا به جای اینکه مواد را یکی یکی بریزید و با هم مخلوط کنید، می توانید همه مواد را داخل همزن ریخته و با هم مخلوط کنید، اما در این صورت باید مواد را مدت بیشتری هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مواد باید با هم ترکیب شوند
مرحله هفتم: مخلوط مواد را در یخچال بگذارید
اگر همزن ندارید از چرخ گوشت یا همزن استفاده کنید تا مواد را با هم مخلوط کنید، از مخلوط همه مواد یک بافت منسجم به وجود بیاید، سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و سفت شود. .
مرحله هشتم: زرشک، گوجه فرنگی و نمک را در مخلوط کن بریزید
سپس برای تهیه سس مقداری زرشک آبدار را که تمیز کرده اید و یک ساعت در آب خیس کرده اید در مخلوط کن بریزید و سپس گوجه ها را شسته و دو نیم کنید و در مخلوط کن بریزید و کمی نمک به مواد اضافه کنید. انجام شده.
مرحله نهم: شکر را داخل سس خرد کرده و هم بزنید
سپس برای مخلوط کردن طعم زرشک و در نهایت سس به ذائقه خود مقداری شکر روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید، درجه اسیدی و شیرینی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید طعم را از روی سس تنظیم کنید. با تعادل قند
مرحله 10: شکل دادن به گوشت
وقتی به طعم دلخواه رسید، سس را از همزن در ظرف دیگری بریزید، سپس مخلوط گوشت را از یخچال بیرون بیاورید، طبق ذائقه خود، مقداری از گوشت را به اندازه نارنگی بردارید، سپس با خود فرم دهید. دست ها. .
مرحله یازدهم: کوفته ها را آماده کرده و داخل تابه روغن بریزید
کوفته ها را به شکل و اندازه ای که می خواهید فرم دهید، کل مخلوط را به همین ترتیب آماده کنید، سعی کنید همه کوفته ها را به یک شکل و اندازه در بیاورید، سپس در ظرفی بریزید، سپس کمی روغن در تابه بریزید، روی اجاق گاز، روی متوسط قرار دهید
مرحله دوازدهم: کوفته ها را در تابه سرخ کنید
وقتی روغن داغ شد کوفته ها را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند، وقتی یک طرف کوفته ها قرمز و طلایی شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شوند، در این صورت کوفته ها کاملا پخته می شوند.
مرحله 13: کوفته ها را از ماهیتابه خارج کرده و روغن بریزید
وقتی کوفته ها کاملا سرخ شد از ماهیتابه خارج می کنیم و در ظرفی دیگر می گذاریم سپس در همان ماهیتابه که کمی روغن است اگر روغن نداشت یا کم بود کمی اضافه می کنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید
مرحله چهاردهم: کره، سس و کوفته ها را داخل تابه بریزید
سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید، هم بزنید تا کره ذوب شود، سپس مواد سس را در تابه بریزید، هم بزنید تا با روغن سرخ شوند، در این صورت طعم روغن با مواد سس به خورد مواد میرود. خوب سرخ می شوند کوفته ها را در سینی بچینید و در سس بغلتانید.
مرحله 15: آب را خالی کرده و کوفته ها را بپزید
سپس مقداری از مواد سس را روی کوفته ها بریزید، سپس مقداری آب روی مواد سس بریزید، هم بزنید، با هم مخلوط کنید، سپس در تابه را ببندید، حدود نیم ساعت بگذارید کوفته ها داخل سس بپزند، تا طعم مواد را بپزد. کوفته های داخل سس
مرحله شانزدهم: کوفته ها و برنج را در ظرف مناسبی بریزید
بعد از این مدت ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کوفته ها را از تابه بردارید و در ظرف مناسبی بریزید سپس مقداری از مواد سس را با قاشق روی کوفته ها بریزید سپس برنج زعفرانی که پخته بودید را همزمان با کوفته بریزید. کوفته در ظرف مناسب .
مرحله 17: کوفته های بنفش را تزئین کنید
می توانید برنج را به شکل شکل درآورید و کنار کوفته ها قرار دهید سپس روی کوفته ها را با شوید و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و برای تزیین کوفته ها می توانید یک عدد گوجه فرنگی را تمیز کرده و حلقه ای برش بزنید و بعد در بشقاب بچینید. به کوفته ها در نهایت چند تکه لیموترش تازه را به بشقاب کوفته بریزید، سپس این غذای لذیذ، نرم و پرطرفدار را با سالاد، ترشی دارچین و تزیینات سرو کنید.