طرز تهیه کوفته قلقلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته قلقلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته قلقلی
کوفته قلقلی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه خاورمیانه است که با سس های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته قلقلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت گوسفند یا گاو | 400 گرم |
آرد نخودچی | ½ فنجان |
جوجن خشک شده | 2 قاشق غذاخوری |
اب | 5 فنجان |
پیاز متوسط | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته قلقلی
مرحله اول
برای تهیه کوفته کلهولی خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و ریز رنده می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس آرد نخودچی، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری نعناع را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
سطح سوم
در این مرحله کمی آب به مواد اضافه می کنیم سپس به ورز دادن ادامه می دهیم تا مواد به دست نچسبد و در ظرف جمع شود. سپس روی کاسه را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا کوفته ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود. سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و بقیه نعنا را داخل ماهیتابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بقیه آب را اضافه می کنیم سپس می گذاریم سس بجوشد.
مرحله ششم
در این فاصله مواد کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و مقداری از مواد را برداشته و مانند گردو در دست گرد می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. سپس وقتی سس کوفته ها به جوش آمد، کوفته ها را در تابه می گذاریم.
مرحله هفتم
در ابتدای پخت به مدت 5 دقیقه درب قابلمه را نمی بندیم و بعد از گذشت این مدت در قابلمه را می بندیم و می گذاریم کوفته ها 30-40 دقیقه بجوشد تا جا بیفتند. سرگرمی روز بعد از گذشت این مدت کوفته های کلخلی را در ظرف دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2