طرز تهیه کیک پرتقالی ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
کیک پرتقالی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه است که معمولا در فصل پاییز درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک پرتقالی ساده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک پرتقالی ساده | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 فنجان |
آب پرتقال | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
پوست پرتقال را رنده کنید | 1 قطعه |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2.5 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
مرحله اول
برای تهیه یک کیک پرتقالی خوشمزه و ساده ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملا گرم شود. سپس شکل مورد نظر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده می پوشانیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ در همان دمای محیط با شکر بریزید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا بافت مواد پف کند و رنگ آن ها سفید شود. سپس آب پرتقال را اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا با سرعت متوسط همزن، مواد را کمی هم بزنید تا بافت آنها یکدست شود. سپس کره مایع را به همراه پوست پرتقال رنده شده از یک عدد پرتقال اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس دو بار الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا دوباره مخلوط آرد را داخل الک بریزید و این بار روی مواد داخل کاسه الک کنید. سپس با لیسک مواد را خوب هم میزنیم تا قوام مایه کیک کاملا یکنواخت شود سپس داخل قالب میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله فرم را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم. بعد از 35 دقیقه کیک را تست کنید و اگر کاملا پخته بود از فر خارج کنید.