آشپزی

فوت و فن اسکندر کباب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اسکندر کبابو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک اسکندر کباب

هنر و تکنیک اسکندر کباب راز طعم اسکندر کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اسکندر کباب نمونه ای بارز از خوشمزه ترین کباب های ترکی است که بسیار معروف است و طرز پخت آن در سایت ما به اشتراک گذاشته شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد مواد اولیه و دستور پخت کباب ترکی اسکندر به سایت سوماتک مراجعه کنید. اسکندر کباب که یکی از غذاهایی به نام استانبول ترکیه است برای دوست داران غذا از ارزش بالایی برخوردار است و به دلیل سادگی در طبخ آن برای تهیه در منزل بسیار مناسب است و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

گوشت گوسفند یا گاو (حدود 500 گرم)

پیاز (2 عدد متوسط)

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه (1 قاشق چایخوری)

زعفران (حدود 1 قاشق چایخوری)

روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)

لیمو ترش (1 عدد)

ماست یا دوغ یا ماست (250 گرم)

خرما (برای تزئین و طعم دادن)

طرز تهیه اسکندر کباب

برای تهیه کباب، گوشت را به صورت مکعبی یا نوارهای بلند برش دهید.

پیاز را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.

گوشت را با مواد افزودنی مانند نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مزه دار کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

گوشت را به مدت 2 تا 3 ساعت در روغن زیتون قرار دهید تا خوب مزه دار شود.

گوشت را روی سیخ ها قرار دهید.

سیخ ها را در سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

سیخ ها را روی گریل داغ قرار دهید و هر کدام را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و آنها را برگردانید.

پس از پخته شدن سیخ ها را با کمی روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کنید.

سیخ ها را با کره یا ماست و سایر نوشیدنی های سنتی سرو کنید و با خرما تزیین کنید.

اکنون اسکندر کباب شما آماده است و می توانید آن را با نانی مانند لواش یا تافتون میل کنید.

هنر و تکنیک اسکندر کباب

در این قسمت به نکات مهم برای تهیه اسکندر کباب می پردازیم:

انتخاب گوشت مناسب: برای تهیه اسکندر کباب، استفاده از گوشت با چربی کمتر ایده آل است. از گوشت بره یا گاو با کمترین میزان چربی و بدون استخوان استفاده کنید.

گوشت را خرد کنید: گوشت را به صورت نوار یا مکعب برش دهید تا در حین پخت به طور یکنواخت بپزد.

اضافه کردن ادویه ها: نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را به گوشت اضافه کنید و همه مواد را با دقت مخلوط کنید تا طعمی متعادل ایجاد شود.

گوشت را روی سیخ بگذارید: گوشت را مرتب روی سیخ بگذارید تا کاملا و یکدست بپزد.

کنترل دقیق زمان پخت: زمان پخت سیخ ها را با دقت کنترل کنید و موقعیت آنها را روی گریل تغییر دهید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

تهیه گریل: قبل از قرار دادن سیخ ها روی گریل، سطح گریل را چرب کنید تا سیخ ها نچسبند.

آماده سازی برای سرو: سیخ های تمام شده را با روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کرده و با خرما یا محصولات دیگر تزئین می کنند. این سیخ ها را می توانید با کره یا ماست و نوشیدنی های مشابه سرو کنید.

با رعایت این نکات یک اسکندر کباب خوشمزه و دلپذیر خواهید داشت که برای شما و مهمانانتان دلپذیر و خاطره انگیز خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا