آشپزی

فوت و فن باقالی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن باقالیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر باگلی

هنر و تکنیک حبوبات و راز طعم حبوبات نکاتی در مورد پخت حبوبات در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گندم سیاه، یکی از حبوبات از خانواده حبوبات، به عنوان یک گیاه بومی در جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا شناخته شده است. این بذر به خصوص در فصل بهار که جزء فصل های خنک به ویژه در مناطق سردسیر و شمالی کشور طبقه بندی می شود، به مقدار زیاد کشت می شود. باگالا سابقه ای چند هزار ساله دارد و از دوران باستان توسط یونانیان، رومیان باستان و مصریان مورد استفاده قرار می گرفته است. حتی نمونه هایی از باگالا در مقبره های مصریان باستان یافت شده است.

دو نوع عمده لوبیا در ایران کشت می شود. یکی باقلای معمولی است که به صورت خام یا پخته مصرف می شود. دیگری باقالی مانند گیلان معروف به «پچ باگلا». این نوع لوبیا دانه های ریزتر و لطیفی دارد و به صورت خام مصرف نمی شود. اغلب در غذای محلی به نام باگالا قاتوق استفاده می شود. همچنین لوبیا زرد معادل خشک لوبیا سبز است که در تهیه دمپختک استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه لوبیا خانگی

1 کیلوگرم لوبیا تازه

1 قاشق غذاخوری نمک

3 قاشق غذاخوری سرکه

1 قاشق چایخوری نعنا

گلپر کافیه

فلفل سیاه و نمک کافی

طرز پخت لوبیا

ابتدا لوبیا سبز تازه را از غلاف ها جدا کرده و بشویید.

طرز پخت لوبیا خشک با روش پخت حبوبات تازه بسیار متفاوت است و در مقایسه با حبوبات تازه، لوبیا خشک رنگ تیره تری ندارد.

اگر ترجیح می دهید، می توانید از لوبیاهای تازه با پوست استفاده کنید، اما در غیر این صورت روش بلانچینگ برای پوست کندن لوبیا بهترین کار را دارد.

یک قابلمه را با چند فنجان آب پر کنید و لوبیاها را اضافه کنید. سپس روی حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید تا لوبیاها کاملا نرم شوند.

وقتی حبوبات به اندازه کافی پخته شد، وقت آن است که سرکه و نمک را اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن سرکه و نمک، لوبیاها را هم زده و بعد از 5 دقیقه روی آن ها جعفری خشک و فلفل سیاه بپاشید.

پس از افزودن نعنا بهتر است 15 دقیقه دیگر به حبوبات زمان بدهید تا آب آن کاملا کم شود.

در آخر حبوبات را در ظرف مناسبی بریزید و کمی سرکه و گلپر به آن اضافه کنید، تزئین و سرو کنید.

هنر باگلی

اگر در استفاده از سرکه در حبوبات مشکل دارید، می توانید از کمی آلوش یا رب انار ترش به عنوان جایگزین مناسب سرکه استفاده کنید.

رنگ سرکه تاثیری در پخت حبوبات ندارد و می توانید از سرکه سفید یا سرکه قرمز خانگی استفاده کنید.

اگر می خواهید غلظت حبوبات را زیاد کنید، می توانید در حین پخت یک قاشق غذاخوری از مخلوط آرد و آب به حبوبات اضافه کنید.

زمان جوشاندن حبوبات همیشه یکسان نیست و می تواند بین 1 تا 2 ساعت متغیر باشد.

برای به دست آوردن حبوبات نرم، لطیف و خوش طعم، بهتر است به آنها زمان کافی برای پختن بدهید.

می توانید از لوبیاهای پوست کنده هم استفاده کنید و با غلاف آنها بپزید.

طرز پخت لوبیا آب پز با پوست

یکی دیگر از روش های تهیه لوبیا با پوست این است که پس از خرید آنها را با دقت بشویید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

سپس در ظرف را به اندازه ای آب بریزید که روی حبوبات را بپوشاند و به میزان لازم نصف فنجان سرکه و نمک به آن اضافه کنید تا خوش طعم شود.

حبوبات را نیم ساعت بجوشانید و بعد از این مدت آماده استفاده است.

وقتی لوبیاها کاملاً پخته شدند، آنها را در ظرفی بریزید. بعد از سرد شدن پوستشان را جدا کنید و از نمک و سرکه و گلپر استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید روی حبوبات پخته شده را سماق بپاشید تا طعم لذیذ و خوبی به آن بدهد.

برای نرم شدن لوبیا چکار کنیم طرز پخت لوبیا برای صبحانه طرز پخت سریع لوبیا خشک برای پخت سریع لوبیا دلیل نپختن لوبیا دلیل نپختن لوبیا انجماد لوبیا برای سریع پخت سایت دلیل سخت شدن دانه ها به لوبیا، برنج، برنج، سایت

نحوه خشک کردن لوبیا تازه

بعد از شستن حبوبات می توانید آن ها را روی پارچه تمیزی قرار دهید و در معرض پنکه قرار دهید یا در آفتاب قرار دهید و بعد از چند ساعت خشک کنید.

در حین خشک شدن، خوب است حبوبات را هر چند ساعت یکبار بچرخانید تا هوا به تمام قسمت های حبوبات برسد و کاملا خشک شود. سپس می توانید آنها را با آب بشویید و استفاده کنید.

نحوه یخ زدن حبوبات تازه

اگرچه منجمد کردن لوبیا می تواند رنگ آنها را تغییر دهد، اما اگر می خواهید لوبیاهای تازه را خارج از فصل نگه دارید، فریز کردن آنها بهترین راه برای انجام این کار است.

با رعایت نکات و ترفندهای نگهداری حبوبات، به راحتی می توانید حبوبات تازه و باکیفیت خارج از فصل داشته باشید.

مهمترین نکته هنگام انجماد حبوبات، اطمینان از سالم بودن آنهاست. مطمئن شوید که حبوباتی که قصد دارید منجمد کنید سالم و بدون آسیب یا فساد باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا