آشپزی

فوت و فن برنج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن برنجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر برنج

هنر و صنایع دستی برنج راز برنج خوشمزه و نکاتی برای پخت برنج در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

با توجه به اهمیت برنج به عنوان یکی از غذاهای اصلی در جوامع ایرانی، ممکن است در پخت آن با مشکل مواجه شویم و نتوانیم برنج خوش طعم و عطر و ظاهری زیبا به دست آوریم. در این مطلب به چند نکته کلیدی برای پخت برنج خوشمزه و جذاب اشاره کرده ایم. با رعایت این نکات می توانید از خانواده خود با غذاهای خوشمزه پذیرایی کنید. با ما همراه باشید تا این نکات را بیاموزید و راه هایی برای بهبود پخت برنج خود بیابید.

از بین بردن شوری برنج

وقتی متوجه شدید که برنج شما شور است، یک راه حل می تواند استفاده از تکه های سیب زمینی پوست کنده باشد. با قرار دادن این تکه های سیب زمینی آب پز در آبی که برنج در آن پخته می شود، می توانید نمک اضافی را جذب کرده و از شوری غذا بکاهید.

اگر متوجه شدید که هنگام آبکش کردن برنج هنوز شور است، می توانید آن را کاملا با آب بشویید تا شوری برنج از بین برود.

اگر با تمام اقدامات بالا برنج شما همچنان شور است، بهترین راه حل این است که مقداری غذا (خورش) در کنار برنج بردارید تا نمک آن کم شود. این کار باعث کاهش شوری برنج می شود.

از بین بردن سوختگی ته برنج

اگر متوجه شدید که ته برنج شما سوخته است، یک راه حل این است که چند تکه نان را مستقیماً روی برنج قرار دهید تا بوی سوختگی از بین برود.

روش دیگری برای از بین بردن برنج سوخته وجود دارد که شامل فرو بردن حلقه های پیاز در برنج است. این کار بوی سوختگی را جذب می کند و می تواند به بازیابی طعم و بوی برنج کمک کند.

محلول برنج بدون نمک یا کم نمک

برای کاهش نمک برنج می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

اولین راه حل ممکن است این باشد که با نمکدان به آرامی و با احتیاط روی غذا نمک بپاشید.

راه دوم کاهش نمک این است که برنج را در آب جوش آبکش کرده و نمک را با آب دور بریزید.

راه حل سوم این است که برای جبران کمبود نمک برنج، خورش یا غذا را بیشتر شور کنید.

راز کاشت برنج

برای بهبود شکل برنج می توانید از محلول های زیر استفاده کنید:

یکی از راه های موثر برای بهبود شکل برنج، ریختن یک فنجان آب سرد داخل برنج در حین پختن آن است.

راه حل بعدی استفاده از قابلمه بزرگتر است تا برنج فضای کافی برای پخت و رشد داشته باشد.

وقتی برنج به جوش آمد می توانید دو قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید تا برنج بهتر بپزد و طول بکشد.

هنگام آبکش کردن، خوب است روی برنج آب سرد نریزید، زیرا به این ترتیب ضربه می خورد و کش نمی آید.

سفید شدن برنج بعد از پخت

اگر در ابتدای پخت برنج یکی از موارد زیر را به آب برنج در حال جوش اضافه کنید، می توانید برنج را سفید و یکدست کنید:

یک قاشق آب لیمو
یک قاشق آب پرتقال
دو قاشق ماست
دو قاشق کره
توجه داشته باشید که شما فقط یکی از موارد بالا را انتخاب می کنید و از همه آنها با هم استفاده نمی کنید.

برنج را آبکش کرده و بپزید

زمانی که قصد دارید برنج را آبکش کنید، می توانید از روش زیر استفاده کنید:

کاسه را وارونه در ماشین ظرفشویی قرار دهید و آکاشا را روی کاسه قرار دهید. این کار از ورود آب به کاسه جلوگیری می کند و از فاسد شدن برنج جلوگیری می کند.
همچنین می توانید هنگام دم کشیدن برنج با کفگیر برنج را سوراخ کنید تا برنج زودتر بپزد. این کار باعث می شود بخار به راحتی بالا بیاید و زمان پخت برنج را کوتاه کنید.

نکات و ترفندهای پخت برنج در سایت نی نکات و ترفندهایی برای آبکش کردن برنج در سایت نی چرا برنج رستورانی خوشمزه است طرز پخت برنج.

روش زعفرانی کردن برنج

روش جالبی برای تهیه برنج زعفرانی وجود دارد. برنج را می توانید با طعم و رنگ زعفرانی به این روش درست کنید:

ابتدا مقداری پودر زعفران را در یک فنجان آب جوش حل کنید.
وقتی برنج دم کشید، قابلمه را روی اجاق قرار دهید و مقداری از محلول زعفرانی که در مرحله قبل تهیه کردید به برنج اضافه کنید.
اجازه دهید برنج در زعفران خیس بخورد و رنگ آن تیره تر و اشباع تر شود.

جوشاندن زیاد برنج و محلول آن

اگر متوجه شدید که برنج شما بیش از حد پخته شده است، می توانید از روش های زیر برای حل این مشکل استفاده کنید:

هنگام آبکش کردن برنج، کمی آب سرد روی آن بریزید تا سریعتر خنک شود و شکل مناسبی به آن ببخشد.

هنگام پختن برنج مراقب باشید به آن آب یا روغن اضافه نکنید. این کار باعث می شود برنج بهتر بپزد و آب بیشتری جذب کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا