آشپزی

فوت و فن خوراک ماهی قزل آلا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خوراک ماهی قزل آلاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم و فناوری تغذیه ماهی قزل آلا

تکنولوژی تغذیه ماهی قزل آلا و راز غذاهای خوشمزه سالمون خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی قزل آلا به دلیل طعم دلپذیر و محبوبیت خاص خود در بین دسته های مختلف ماهی شناخته شده است. این ماهی کم کالری اما سرشار از مواد مغذی ارزش غذایی قابل توجهی دارد. گوشت لذیذ آن به آن قابلیت پخت و پز به روش های مختلف را می دهد.

چگونه ماهی سالمون را قبل از سرخ کردن مزه دار کنیم

در این دستور غذا را با قرار دادن تکه‌های ماهی در مخلوط ماریناد متشکل از پیاز خرد شده، آب لیموی تازه، نمک و فلفل کافی به مدت 20 تا 25 دقیقه شروع کنید. این ترکیب نه تنها بوی نامطبوع ماهی را از بین می برد، بلکه به طعم غنی ماهی نیز می افزاید. برای جلوگیری از ماندن ماهی در ماریناد که می تواند به طعم و مزه ماهی آسیب برساند، مهم است که زمان پخت را به دقت کنترل کنید. بیش از 30 دقیقه می تواند به ماهی آسیب برساند و منجر به تغییر نامطلوب در طعم آن شود.

طرز طعم دادن با رب انار

رب انار در طبخ سنتی مناطق شمالی به عنوان ماده اصلی برای طعم دادن به انواع گوشت ها و غذاها استفاده می شود. در این فرآیند دو قاشق غذاخوری رب انار را با ادویه ماهی انتخاب شده و کمی آب مخلوط می کنند تا غلظت آن کاهش یابد. سپس این مخلوط را با احتیاط روی ماهی پخش می کنیم و ماهی را از دو طرف کاملا با آن می پوشانیم. در نهایت ماهی طعم دار شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم آن بهتر جذب شود.

نحوه طعم دادن با ادویه جات ترشی جات

زعفران ماده ای برجسته برای طعم دادن به ماهی است که نه تنها رنگ و بوی اشتها آوری به ماهی می دهد، بلکه در کاهش بوی ماهی نیز موثر است. این روش های مختلف به شرح زیر قابل اجرا هستند:

در روش اول به جای جوشاندن از پودر زعفران استفاده کنید. می توانید آرد، پودر زردچوبه، پودر زعفران، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و ماهی را در این مخلوط بغلتانید تا از هر طرف با مخلوط آغشته شود. این ترکیب به توسعه طعم غنی ماهی کمک می کند.

روش دوم شامل استفاده از زعفران آب پز است. ابتدا ماهی را با نمک و آبلیمو مزه دار کرده و 20 دقیقه کنار بگذارید. سپس آب پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ماهی اضافه کنید و در آخر زعفران پخته شده را روی ماهی بمالید. از این روش برای تولید ماهی با طعم عمیق استفاده می شود.

چگونه ماهی کبابی را مزه دار کنیم

در این روش اولین قدم این است که ماهی را در روغن زیتون غوطه ور کنید تا کاملا آغشته به روغن شود. سپس مخلوطی از آب پرتقال یا آب لیمو را به همراه چاشنی های مناسب ماهی شامل فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و دارچین روی ماهی بپاشید و با قلم مو به طور یکنواخت روی ماهی بمالید. همچنین مقداری رب انار را به مخلوط اضافه کنید سپس چند برش پیاز را روی ماهی قرار دهید و ماهی را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خوبی نفوذ کنند. بعد از این مدت می توانید ماهی را در فر و یا روی ذغال آماده و سرو کنید.

روش دیگر شامل شستن ماهی و اطمینان از خشک بودن آن است. سپس با آب یک پیاز متوسط، یک چهارم پیمانه آبلیموی تازه، یک قاشق غذاخوری زعفران پخته غلیظ، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری سس فلفل، سس درست کنید. برای طعم دادن می توانید گشنیز خرد شده را به این سس اضافه کنید. ماهی را در این سس بریزید و بگذارید یک ساعت مزه دار شود، سپس گشنیز چسبیده به ماهی را جدا کرده و روی حرارت متوسط ​​کباب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا