آشپزی

فوت و فن کیک شیر داغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک شیر داغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کیک شیر گرم

هنر کیک شیر گرم راز خوشمزه کیک شیر گرم خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک ها دسرها و تنقلات محبوب در سراسر جهان هستند و در طعم های مختلفی از جمله میوه، خامه، شکلات، پنیر، کره و وانیل عرضه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. کاپ کیک شیر داغ یکی از ساده ترین انواع کاپ کیک است که به دلیل استفاده از شیر داغ بافتی فوق العاده لطیف دارد و افزودن کره به جای روغن به آن عطر و طعم بی نظیری می دهد.

اگر می خواهید این کیک خوش طعم و لذیذ را در خانه تهیه کنید و عصر آن را با چای میل کنید با ما همراه باشید. طرز تهیه کیک شیر داغ را همراه با نکات کلیدی و تکنیک های ویژه پخت این کیک با شما در میان می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه کیک شیر داغ

تخم مرغ: 4 عدد

شیر: 1 فنجان

شکر: 1 پیمانه پر

آرد سفید شیرین: 2 پیمانه

کره: 100 گرم

وانیل: نوک یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری

نمک: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیر گرم

ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را هم زده و وانیل، پودر هل و شکر را اضافه کنید. سپس با استفاده از همزن برقی، مواد را به مدت شش تا هفت دقیقه با دور تند هم بزنید تا یک مخلوط شفاف و کرمی به دست آید، سپس همزن را کنار بگذارید.

کره و شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود و شیر داغ شود.

مخلوط کره و شیر داغ را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید در حالی که با همزن با سرعت کم هم می زنید تا یکدست شود و تخم مرغ منسجم نشود.

بعد از چند ثانیه همزن را کنار بگذارید و در دو مرحله آرد را با همزن یا همزن دستی به مخلوط اضافه کنید و آرد را به طور یکنواخت و از یک طرف به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا آرد خوب با مواد مخلوط شود. . ترکیبی و بدون کارتریج باشد.

قالبی به قطر حدود 24 سانتی متر انتخاب کنید و کف و کناره ها را با دقت با روغن چرب کنید. سپس مقداری آرد روی قالب بپاشید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی سطح کار ضربه بزنید تا هوای اضافی گرفته شود. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید و خنک شد، کیک را در ظرف سرو منتقل کرده و روی آن را با پودر قند، پودر پسته یا گاناش تزئین کنید.

نکات مهم کلی در تهیه انواع شیرینی

برای تهیه کیک مهم است که همه مواد به دمای محیط برسند. بنابراین توصیه می شود همه مواد را از یخچال خارج کرده و حدود نیم ساعت قبل از پخت در دمای محیط قرار دهید.

لطفاً توجه داشته باشید که دما و زمان پخت ممکن است بین فرها متفاوت باشد. برای مثال، اگرچه ممکن است یک دستور پخت دمای 175 درجه سانتیگراد را برای 45 دقیقه توصیه کند، اما این تنظیم ممکن است نتایج متفاوتی در فر شما ایجاد کند. با این حال، با تجربه خواهید آموخت که کدام تنظیمات برای شما بهتر کار می کنند.

توجه داشته باشید که دمای ذکر شده در دستور پخت معمولا برای فرهای برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دما را تقریباً 10 تا 20 درجه سانتیگراد بیشتر کنید. اما بدانید که این تنظیمات به نوع فر شما بستگی دارد و باید با فر خود آشنا شوید.

قبل از گذاشتن کیک در فر، حتما فر را از قبل گرم کرده باشید.

استفاده از ترازوی دیجیتال و معیارهای استاندارد برای اندازه گیری دقیق مواد اولیه توصیه می شود. این بسیار مهم است زیرا دقت اندازه گیری ها در تهیه کیک و شیرینی بسیار مهم است.

وقتی تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنید، گاهی لازم است همزن را خاموش کنید و دور کاسه را با لیسک تمیز کنید تا مطمئن شوید که همه مواد خوب با هم مخلوط شده‌اند و بوی تخم‌مرغ در کیک به مشام نرسد.

برای درست کردن هر نوع کیک، ابتدا آرد و سایر مواد خشک مانند پودر کاکائو را سه بار الک کنید تا هوا و سبک شود. این به بهبود بافت کیک کمک می کند. همچنین بسته به کیفیت آردهای مختلف، ممکن است لازم باشد مقدار آرد مورد نیاز را تنظیم کنید. اگر مخلوط کیک شروع به سفت شدن کرد اما هنوز آرد باقی مانده بود، آرد بیشتری اضافه نکنید. این نشان می دهد که آرد کافی است. اگر مخلوط هنوز به غلظت مورد نظر نرسید، باید کمی آرد اضافه کنید.

مراقب باشید تا قبل از 30 دقیقه از زمان پخت در فر را باز نکنید تا از افت کیفیت شیرینی جلوگیری شود. انتخاب اندازه قالب مناسب نیز مهم است. فرم باید طوری انتخاب شود که بعد از ریختن مواد کیک، یک سوم فرم خالی بماند. تجربه در اینجا کلیدی است و ممکن است لازم باشد چند بار آزمایش کنید تا الگوی عالی را پیدا کنید.

همچنین هنگام ریختن مواد کیک در قالب ابتدا مواد را در وسط قالب بریزید و سپس به آرامی تا لبه های آن پخش کنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند. انتخاب مواد قالب نیز مهم است. قالب های گالوانیزه که در طرح ها و اندازه های مختلف وجود دارد، گزینه ای مقرون به صرفه و مناسب برای پخت هر کیکی است و می توان آن را از شیرینی فروشی ها تهیه کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا