آشپزی

فوت و فن گراتن گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گراتن گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

فوی گراس گوشت

گراتن با گوشت و پنکه راز گوشت کباب خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلف درست می شود. مواد اصلی آن شامل گوشت، سیب زمینی و سس بشامل است.

روش های مختلفی برای تهیه گوشت وجود دارد، اما به طور کلی مراحل به شرح زیر است:

مواد لازم برای تهیه کاسرول

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

سیب زمینی: 4 عدد متوسط

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

قارچ: 200 گرم (اختیاری)

شیر: 2 فنجان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

کره: 50 گرم

پنیر برای پیتزا: 200 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

مراحل پخت گوشت کبابی

تهیه مواد

سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت دایره های نیم سانتی متری خرد کنید.

پیاز ریز خرد شده است.

سیر را رنده کنید.

قارچ ها را خرد کنید.

از جمله سس پخت و پز

کره را در قابلمه ای روی حرارت ملایم ذوب کنید.

آرد را به کره اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مواد میانی پخت

در تابه ای جداگانه پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

قارچ های خرد شده را به گوشت اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

در صورت تمایل می توانید پوره گوجه فرنگی، فلفل و سایر سبزیجات دلخواه را به این مواد اضافه کنید.

مونتاژ و پختن گراتن

یک لایه سیب زمینی گرد شده در ظرف یا ظرف پیرکس بچینید.

مخلوط گوشت و قارچ را روی سیب زمینی ها بریزید.

بشامل را به طور یکنواخت روی مواد میانی بریزید.

پنیر پیتزا را روی گراتن بپاشید.

گراتن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و طلایی شود بپزید.

فوی گراس گوشت

برای تهیه گراتن می توانید از انواع دیگر گوشت مانند مرغ، بوقلمون یا ماهی نیز استفاده کنید.

برای خوشبوتر شدن گراتن می توانید از ادویه های مختلف مانند فلفل قرمز، زیره، پودر فلفل قرمز و … استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای سس بشامل از سس سفید ساده استفاده کنید.

برای تهیه گراتن می توانید از ظروف جداگانه نیز استفاده کنید.

گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید آن را به عنوان ناهار، شام یا پیش غذا سرو کنید. این غذا به دلیل تنوع مواد اولیه و روش های مختلف پخت می تواند ذائقه افراد مختلف را برآورده کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا