سبک زندگی

نوشیدنی محبوب این روز‌های چین: ترکیب پیازچه و قهوه

خرید فالوور از سایت اینبو

پیاز و قهوه دو ماده ای هستند که ترکیب آن ها نوشیدنی جالبی نمی سازد. اما اگر در نوشیدن و امتحان غذاهای مختلف اهل ماجراجویی هستید، کافه لاته با پیاز تازه که این روزها در بین مردم چین طرفداران زیادی دارد، پیشنهاد می شود.

این روزها در صفحات اجتماعی تیک توک یا اینستاگرام ده ها عکس از قهوه لاته با روکش پیاز دیده می شود. این نوشیدنی که ابتکار چینی هاست، عجیب ترین و غیرعادی ترین نوشیدنی است که تاکنون ساخته شده است.

برای تهیه لاته پیازچه ابتدا باید مقداری پیاز سبز را در ظرفی خرد کرده و له کنید سپس یخ، شیر و قهوه را به آن اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. در نهایت، قهوه لاته خود را با مقدار زیادی پیازچه خرد شده پر کنید.

هیچکس دقیقاً نمی داند چه کسی این نوشیدنی را اختراع کرده است، اما به نظر می رسد که این معجون عجیب طرفداران زیادی دارد و کافه های چینی این نوع نوشیدنی را تهیه کرده و به مشتریان خود عرضه می کنند.

“آشپزی تیره” اصطلاحی است که به غذاها و نوشیدنی های عجیب و غریبی اطلاق می شود که ذائقه افراد را به چالش می کشد و این قهوه لاته پیاز چینی نمونه ای از غذاهای تیره چینی است.

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا