سبک زندگی

پاستا سبزیجات ایتالیایی؛ غذایی فرنگی و لذیذ برای گیاهخواران

سرگرمی روز: پاستا سبزیجات ایتالیایی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایتالیایی است و به دلیل اینکه در پخت آن به جای گوشت و خامه و سس از سبزیجات تازه استفاده می‌شود طعمی عالی دارد.

پاستا سبزیجات بسیار خوشمزه است و خوردن آن خالی از لطف نیست و طعمی بسیار لذیذ دارد.

مواد لازم:

پاستا: دوم سوم بسته ۵۰۰ گرمی

پیاز: ۱ عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱ عدد

هویج: ۱ عدد

ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۲ عدد

سیر: ۱ حبه

لیمو ترش: ۱ عدد

آب: ۱ استکان

طرز تهیه:

پیاز، فلفل دلمه‌ای و هویج را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. قارچ را هم به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

گوجه‌ها را هم به همراه سیر داخل میکسر یا خرد کن دستی می‌ریزیم و پوره می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

سپس در یک تابه پیاز را با مقداری روغن تفت می‌دهیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه‌ای و هویج را اضافه کرده و هر کدام را دو تا سه دقیقه تفت می‌دهیم تا سبک شوند.

سپس ادویه‌های لازم را اضافه می‌کنیم و کمی تفت شون می‌دهیم تا عطرشون آزاد شود.

بعد در یک تابه کوچک رب را با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا رنگ رب باز شود سپس پوره گوجه و سیر را به همراه یک استکان آب و آبلیموی تازه به مواد مون اضافه می‌کنیم و آن را به مواد آماده شده مرحله ۲ اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و مایه مون جا بیفتد.

در این فاصله پاستامونو به مدت یک ربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می‌جوشانیم. وقتی که کاملا پخت و نرم شد آبکش می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آبش بریزد.

سپس پاستای آماده شده را به موادمون اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف سرو می‌ریزیم و با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزیین می‌کنیم.

در صورت تمایل در انتها برای اینکه پاستامون عطر و طعم بهتری داشته باشد روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه می‌ریزیم و بعد سرو می‌کنیم. امیدواریم از خوردن این پاستای خوشمزه و ایتالیایی لذت ببرید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا