آشپزی

راز خوشمزگی آلبالو پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آلبالو پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه پیلو آلبالو

راز طعم گیلاس پیلو با گیلاس منجمد و گوشت خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما جالب باشد. یکی از قدیمی ترین پلوهای ایرانی البالو است که در فصل تابستان تهیه و سرو می شود. منشا این غذا از شهر شیراز است و در گذشته برای جلوگیری از گرمازدگی در روزهای گرم تابستان تهیه می شد. به مرور زمان طرفداران زیادی پیدا کرد و امروزه در اکثر استان های ایران تهیه می شود. اگر در فصل تابستان به شیراز سفر می کنید، پیشنهاد می کنیم این غذای سنتی را در رستوران های این شهر امتحان کنید. اما اگر در شهر دیگری هستید، می توانید در فصل آلبالو این غذای خوشمزه را در آشپزخانه خود تهیه کنید.
آلبالو پیلو به روش های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شود. این پلو در گذشته فقط در تابستان تهیه می شد و مواد آن فقط در آن فصل موجود بود. اما با پیشرفت تکنولوژی می توانید در تابستان گیلاس را فریز کنید و در زمستان این غذای خوشمزه را تهیه کنید. آلبالو پلو به سه روش تهیه می شود: آلبالو شیرازی با گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده، آلبالو پلو مجلسی با مرغ و آلبالو پیلو با فیله مرغ یا مرغ خرد شده. برای تهیه این غذا بهتر است از آلبالوهای تازه و تمیز و بهترین گوشت موجود در بازار استفاده کنید.

مواد مورد نیاز برای پیلو آلبالو چیست؟

یکی از غذاهای پرطرفدار و ترکیبی ایرانی بالو پلو است که با رنگ جذاب خود یکی از بهترین گزینه هایی است که می توانید برای مهمانی ها و جشن ها تهیه کنید. برای تهیه این پلو خوشمزه به پیاز، برنج، آلبالو بدون هسته، شکر، مرغ یا گوشت قرمز، زعفران پخته، ادویه، خلال پسته و بادام نیاز دارید. البته می توانید به جای مرغ از گوشت قرمز هم استفاده کنید.

مقدار آلبالو برای تهیه پیلو آلبالو

برای هر 5 فنجان برنج می توانید از 3 فنجان آلبالو بدون هسته استفاده کنید. البته این مقدار بسته به سلیقه و سلیقه شما می تواند کم و بیش باشد.

چگونه گیلاس را هسته بگیرید

برداشتن هسته گیلاس به گونه ای که سیاه به نظر نرسد یکی از نکات مهم در حفظ زیبایی پیلو آلبالو است. برای این کار می توانید از روش زیر استفاده کنید: در ظرفی به اندازه کافی آب و یخ بریزید و آلبالوها را داخل آن بریزید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا آلبالوها کمی سفت شوند و بتوانید به راحتی هسته آن را جدا کنید. این روش باعث سفت شدن گوشت آلبالو می شود و به راحتی می توان هسته آن را جدا کرد. اگر از این روش استفاده کنید به راحتی می توانید هسته بچه آلبالوها را جدا کنید و در نتیجه ظاهر آن ها حفظ می شود.

راز این پیلو گیلاس خوشمزه چیست؟

برای بهتر شدن طعم آلبالو پلو می توانید به جای یخ زده از آلبالو تازه استفاده کنید. همچنین افزودن ادویه هایی مانند هل و دارچین می تواند طعم و عطر این برنج را افزایش دهد. علاوه بر این، استفاده از چاشنی پلو که ترکیبی از چند ادویه است و برای پخت پلوهای مختلف تهیه می شود نیز یکی از روش های حرفه ای و خوشمزه پخت آلبالو پلو است.

طرز تهیه آلبالو پلو با مربای آلبالو

اگر گیلاس تازه یا منجمد در دسترس ندارید، می توانید از مربای آلبالو استفاده کنید. برای این روش ابتدا باید برنج را آبکش کنید و سپس کف قابلمه را با روغن بپوشانید و کف قابلمه را بگذارید. حالا یک لایه برنج آبکش شده در قابلمه بریزید و مقداری مربای آلبالو روی آن بریزید. سپس یک لایه دیگر از برنج و مربای آلبالو را روی برنج قرار دهید تا تمام مواد تمام شود. در آخر می توانید مقداری شهد مربای آلبالو را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید. حالا مرغ پلو را جداگانه آماده کنید. پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم سپس فیله مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم. ادویه های لازم را اضافه کنید و در پایان پخت با برنج سرو کنید. می توانید به جای مرغ از کوفته های کوچک نیز استفاده کنید. همچنین برای افزایش طعم آن می توانید از ادویه های معطر مانند هل و دارچین استفاده کنید. می توانید از چاشنی پلو نیز استفاده کنید که مخصوص تهیه پلوهای مختلف است و از ترکیب چند ادویه درست می شود.

پای گیلاس پاتر چیست؟

با توجه به اینکه پخت آلبالو پلو وابستگی زیادی به حرارت و شعله گاز دارد، بهتر است توجه داشته باشید که می توانید شعله گاز را با قرار دادن کمتر یا بیشتر تنظیم کنید. اگر شعله گاز قوی است باید کم شود تا شربت آلبالو آسیاب شده در پلو نسوزد و با برنج سفت و خوش طعم سرو شود. همچنین اگر شعله گاز ضعیف باشد پلو شما کاملا پخته نمی شود و طعم خود را به خوبی نشان نمی دهد. بنابراین بهتر است شعله گاز را روی متوسط ​​قرار دهید و پلو خود را با دقت و حوصله آماده کنید.

مقدار شکر یک پای آلبالو چقدر است؟

بسته به ذائقه شما میزان شکر مصرفی در آلبالو پلو متفاوت خواهد بود. می توانید مقدار شکر را تنظیم کنید تا به طعم دلخواه برسید. اگر می خواهید آلبالو پلو خود را با طعم شیرین تری درست کنید، می توانید بیش از 250 گرم شکر استفاده کنید. اما اگر آلبالو پلو خود را کمی ترش تر دوست دارید، می توانید از شکر کمتری استفاده کنید. به طور کلی به ازای هر ۷۰۰ گرم آلبالو می توان حدود ۲۵۰ گرم شکر استفاده کرد.

آلبالو پلو با گیلاس منجمد نی نی سایت حرفه ای گیلاس پلو طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ 4 نفره طرز تهیه آلبالو پلو با قیمه طرز تهیه آلبالو پلو 4 نفره طرز تهیه آلبالو پلو ساده طرز تهیه آلبالو پلو سامان گلریز.

تزیینات فیلینگ گیلاس

آلبالو پیلو را می توانید با محصولات زیر سرو کنید:

ماست ساده یا ماست و خیار
ترشی آلبالو
ترشی گل کلم
بادمجان ترشی شده
یک لیتر ترشی
زیتون
زیتون
خوردن سبزیجات
سالاد شیرازی
سالاد فصل
سالاد اندونزیایی
ترشی و…
برای تهیه ترشی می توانید از روش های مختلفی مانند ترشی با سرکه، نمک، آبلیمو یا روش ترشی با شکر و استفاده از انواع ادویه جات استفاده کنید. از خوردن سبزیجات و سالاد نیز می توان به عنوان پیش غذا یا غذای جانبی پیلو آلبالو استفاده کرد.

طرز تهیه پیلو گیلاس برای دو نفر

برای تهیه گیلاس پیلو دو نفره به موارد زیر نیاز دارید:

250 گرم آلبالو بدون هسته
100 گرم شکر
2 فنجان برنج
1/2 پیاز
2 عدد مرغ
کمی زعفران آب پز
ادویه های لازم
روش پخت به شرح زیر است:

پیاز را خرد کرده و همراه با مرغ تفت دهید.
زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
آلبالوها را با شکر و آب بجوشانید و سپس آبکش کنید.
برنج را شسته و با 2 پیمانه آب و آب آلبالو در قابلمه ای بریزید.
بعد از نیم پز شدن برنج، آب آن را آبکش می کنیم و با آلبالو مخلوط می کنیم. سپس در آن بریزید و بپزید.
مرغ را در کنار پیلو آلبالو قرار دهید و با خلال پسته تزیین کنید.
گیلاس پیلو را می توانید با ماست ساده، ماست و خیار، ترشی گیلاس، ترشی گل کلم، ترشی بادمجان، ترشی لایت، زیتون، زیتون پرورشی، سبزیجات، سالاد شیرازی، سالاد فصل، سالاد اندونزیایی، خیارشور و … سرو کنید.

ادویه آلو گیلاس چیست؟

آلالوبو پیلو طعم و عطر خاص خود را با استفاده از زعفران به عنوان ادویه اصلی به دست می آورد. در این برنج به غیر از زعفران از ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و نمک برای تکمیل طعم آن استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا