راز خوشمزگی بابا غنوش + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بابا غنوش را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه بابا قنوش
راز طعم بابا گانوش و نکاتی برای بابا گانوش خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
بابا گانوش یکی از غذاهای لذیذ و معروف لبنانی است که به دلیل طعم عالی در بین ساکنان کشورمان رایج شده است. این غذای خوشمزه به روش میرزا قاسمی و با استفاده از بادمجان کبابی تهیه می شود.
بابا غنوج یا بابا غنوش یک دیپ مدیترانه ای است که از بادمجان کبابی یا کبابی تهیه می شود.
این غذا طعم دودی خود را از بادمجان برشته می گیرد و با ترکیب ادویه های مخصوص طعمی شبیه به هوموس دارد.
گاهی به بابا گانوش به همین دلیل به حمص بادمجان نیز می گویند. این دستور غذا از بادمجان بوداده به جای نخود استفاده میکند و آن را به گزینهای عالی برای رژیمهای سرخپوشان یا بدون حبوبات تبدیل میکند. با این حال، بادمجان ها می توانند واکنش های آلرژیک ایجاد کنند، بنابراین اگر بیماری های خود ایمنی یا آلرژی های خاصی دارید، بهتر است از خوردن آن خودداری کنید. همچنین می توانید از هوموس تهیه شده از کدو سبز خام استفاده کنید و اگر به زیره حساسیت دارید، می توانید آن را با ادویه دیگری جایگزین کنید.
عناصر
2 عدد بادمجان متوسط
1/2 لیمو
2 قاشق غذاخوری آرد
1/2 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی نمک به مزه
طرز تهیه باباگنوش
قبل از شروع، فر یا گریل را گرم کنید. بادمجان ها را بشویید و خشک کنید سپس روی توری گریل بچینید و زیر گریل قرار دهید. بادمجان ها را به مدت کافی بپزید تا پوست بالای آنها سیاه شود. با استفاده از شعله باز کباب پز یا گریل نیز می توانید این کار را انجام دهید.
بادمجان ها را برگردانید و ادامه دهید تا تمام قسمت های پوست سیاه شده و بسوزد. پس از اینکه بادمجان ها از هر طرف ذغال شدند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
پس از خنک شدن پوست بادمجان ها را جدا کرده و گوشت را به همراه آب نصف لیموترش و بقیه مواد داخل غذاساز بریزید. مواد را به دلخواه یا تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید. برای سفت شدن بافت، می توانید از غذاساز صرف نظر کنید و مواد را با چاقو یا فنجان له کنید.
نمک، ادویه و آب لیمو را به سلیقه خود اضافه کنید. برای سرو می توانید روی بابا گانوش کمی روغن زیتون بریزید و با کنجد تزیین کنید.
بابا گانوش را می توانید به عنوان پیش غذا، پیش غذا، مخلفات و یا پیش غذا سرو کنید.
بادمجان مناسب بابا گانوش
انتخاب بادمجان های مناسب برای تهیه گانوش بابای خامه ای و لطیف بسیار مهم است. بادمجان های ایده آل باید پوست نازک و بافتی سفت داشته باشند، اما هنگام فشار دادن مقداری نرمی از خود نشان دهند. آنها همچنین باید سنگین باشند اما حجیم نباشند.
اگر بابا گانوش آماده شده تلخ و دانه دار باشد، ممکن است نشان دهنده انتخاب اشتباه بادمجان باشد. برای دفعه بعد، توصیه می شود از بادمجان های کوچکتر استفاده کنید. بهترین بادمجان هایی که من چشیده ام بادمجان های شهر رشت هستند که مستطیل، شیرین و با دانه های بسیار ریز بودند، این نوع بادمجان برای تهیه خورش و غذاهای مشابه بسیار مناسب است.
طرز پخت بادمجان برای بابا گانوش
اگرچه کباب کردن بادمجان ها روی زغال ممکن است در ابتدا پیچیده به نظر برسد، اما در واقع بسیار آسان است که بادمجان ها را روی گریل قرار دهید و آنها را بچرخانید تا از هر طرف بپزند.
بسیاری از دستور العمل ها توصیه می کنند پوست بادمجان را قبل از کباب کردن سوراخ کنید. با این حال، من متوجه شدم که اگر از سوراخ کردن پوست خودداری کنید، در حالی که گوشت داخل بادمجان پخته می شود، پوست دست نخورده باقی می ماند. به این ترتیب بادمجان های من هرگز پف نمی کنند و از هم نمی پاشند. نمیدانم چرا برخی توصیه میکنند قبل از کباب کردن، پوست بادمجان را سوراخ کنید، زیرا وقتی بادمجان سرد شد، پوست آن به راحتی جدا میشود.
نکاتی برای سرو بابا قان.ش
گانوش بابا را می توان به عنوان پیش غذا یا مخلفات سرو کرد، همچنین می توان از آن به عنوان نان، دیپ یا سس استفاده کرد. تقریباً همه مواردی که حمص در نظر گرفته می شود برای بابا گانوش نیز قابل استفاده است.
من ترجیح می دهم از بابا قنوش به عنوان دیپ برای سبزیجات خام مانند تکه های هویج و نوارهای فلفل استفاده کنم. می توان آن را با نان پیتا یا انواع دیگر نان نیز سرو کرد. همچنین برای سالاد بسیار مناسب است و در کنار نان دانه کتان یا تاکوشل نان هویج می تواند گزینه خوبی برای افراد دیابتی باشد.
بابا گانوش یک غذای جانبی جذاب در دستور العمل های خاورمیانه است و می توان از آن با عدس و سایر حبوبات استفاده کرد.