آشپزی

راز خوشمزگی برساق + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برساق را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم و مزه

راز طعم توس و نکاتی برای تهیه توس خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برسق یکی از نان ها یا شیرینی های سنتی استان های لرستان، کرمانشاه، ایلام و همدان و همچنین در شهرستان بیجار کردستان است. این نان کره ای از آرد، شکر، روغن، تخم مرغ، شیر، نمک و زردچوبه تهیه می شود.

طرز تهیه به این صورت است که همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس به صورت خمیر نازکی در می آید و در نهایت با روغن فراوان سرخ می شود.

در ایلام و لرستان طرز تهیه برساک به این صورت است که همه مواد را با هم مخلوط کرده و گلوله های مخروطی شکلی که مانند انگشتان دست است (به همین دلیل به آن بورساک می گویند) در می آورند و در روغن سرخ می کنند و روی آن را با شکر می پوشانند.

عناصر

1 عدد تخم مرغ

ماست 1 لیوان

نمک ¼ قاشق چایخوری

پودر هل ½ قاشق چایخوری

حدود 5-6 فنجان آرد

کره جامد ⅓ ​​لیوان

1 و ¼ فنجان آب ولرم

خمیر سریع با مخمر 1 قاشق غذاخوری

شکر ½ فنجان

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه برازاگ

برای تهیه یک برساگ خوشمزه به روش سنتی ابتدا مایه را با یک قاشق غذاخوری شکر و ¼ پیمانه آب گرم در ظرف مناسبی مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید تا مایه مایه فعال شود.

سپس در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها، ماست، باقیمانده شکر، نمک، پودر هل، زردچوبه، آب داغ و روغن باقی مانده را با هم مخلوط کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. سپس مخمر فعال شده را به این مخلوط اضافه کنید.

دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست شود. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و مواد را با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید که به دست نچسبد.

وقتی خمیر به دستتان نچسبید از اضافه کردن آرد خودداری کنید. سپس ظرف مناسبی را با کره چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید.

در این مرحله خمیر را حدود یک ساعت در آشپزخانه بگذارید. پس از این مدت خمیر را هوا داده و به سطح کار منتقل کنید.

خمیر را به ورقه های کوچک به اندازه یک نارنگی کوچک تقسیم کنید و روی سطح آردپاشی شده تا کنید. سپس روی لیموها را با حوله بپوشانید و 10-15 دقیقه دیگر بگذارید تا خمیر کمی بلند شود.

در همین حین ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که در حین تفت دادن بورسال ها در روغن شناور شوند. بعد از داغ شدن روغن لیموها را با پشت آبکش صاف کنید.

حالا لیموها را در روغن داغ بریزید و بگذارید سرخ شوند. این باعث می شود طرح زهکشی روی سوتین ها بیفتد و جذاب تر به نظر برسند. بعد از سرخ شدن یک طرف آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم بپزند.

حالا صبر کنید تا طرف دیگر بورشال ها قهوه ای شود سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کاملا گرفته شود. در آخر آردهای خوشمزه را با چای سرو کنید.

پشتیبانی بیرزاگ

شما می توانید براسیکا را تا یک ماه در ظرف پلاستیکی نگهداری و استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا