آشپزی

راز خوشمزگی برنج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برنج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز برنج خوشمزه

راز طعم برنج و اینکه برای خوشبو شدن و خوش طعم شدن آن چه باید کرد سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برنج به عنوان یکی از غذاهای اصلی جوامع ایرانی شناخته می شود و حداقل سه بار در هفته سر سفره خانواده های ایرانی وجود دارد. به دلیل تنوع در انواع برنج و تفاوت روش های پخت آن، گاهی ممکن است در پخت برنج با مشکل مواجه شویم و نتوانیم برنجی با طعم و عطر و ظاهر زیبا تهیه کنیم. در این مطلب نکات کلیدی برای درست کردن برنج خوش طعم و جذاب را برای شما عزیزان ذکر کرده ایم. دانستن نکاتی برای پخت برنج با ما بمان.

چگونه شوری برنج را از بین ببریم

زمانی که قصد دارید برنج را به شکل کیک بپزید و در نتیجه نمک زیادی به آن اضافه کرده اید، می توانید از چند تکه سیب زمینی پوست کنده استفاده کنید. فقط کافی است این تکه های سیب زمینی آب پز را در آبی که برنج در آن می جوشانند بریزید. این روش باعث می شود که نمک اضافی جذب سیب زمینی شود و شوری غذا را جذب کند.

قبل از آبکش کردن برنج، اگر متوجه شدید که برنج شور است، می توانید در حین آبکشی آن را با آب کاملاً بشویید. با این کار نمک برنج از بین می رود.

اما اگر با این اقدامات برنج همچنان شور است، بهترین راه حل این است که مقداری از غذا (خورش) کنار برنج را بردارید تا نمک آن کم شود.

راه حل سوختن ته برنج

اگر متوجه شدید که ته برنج شما سوخته است، می توانید با قرار دادن چند تکه نان مستقیماً روی برنج، بوی سوختگی را از بین ببرید.

راه دیگر برای خلاص شدن از شر برنج سوخته، فرو بردن حلقه های پیاز در برنج است. این کار بوی سوختگی را جذب می کند و می تواند به بازیابی طعم و بوی برنج کمک کند.

حل مشکل با برنج بدون نمک یا کم نمک

برای حل مشکل نمک زدایی برنج می توانید از راه حل های زیر استفاده کنید:

اولین راه حل ممکن است پاشیدن نمک روی غذا با نمکدان باشد.

روش دوم کاهش نمک این است که برنج را در آب جوش آبکش کرده و نمک را همراه با آب روی برنج بریزید.

راه حل سوم این است که برای جبران کمبود نمک برنج، خورش یا غذا را بیشتر شور کنید.

راز خوب پرورش برنج

برای بهبود شکل برنج می توانید از محلول های زیر استفاده کنید:

یکی از راه های موثر برای بهبود شکل برنج، ریختن یک فنجان آب سرد داخل برنج در حین پختن آن است.

راه حل بعدی استفاده از گلدان بزرگتر است تا برنج فضای کافی برای رشد داشته باشد.

وقتی برنج به جوش آمد می توانید دو قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید تا برنج بهتر بپزد و طول بکشد.

هنگام آبکش کردن، خوب است روی برنج آب سرد نریزید، زیرا به این ترتیب ضربه می خورد و کش نمی آید.

برای سفید شدن برنج بعد از پخت چه کنیم؟

اگر در ابتدای پخت برنج یکی از موارد زیر را به آب برنج در حال جوش اضافه کنید، می توانید برنج را سفید و یکدست کنید:

یک قاشق آب لیمو
یک قاشق آب پرتقال
دو قاشق ماست
دو قاشق کره
توجه داشته باشید که شما فقط یکی از موارد بالا را انتخاب می کنید و از همه آنها با هم استفاده نمی کنید.

نکاتی برای آبکش کردن و پختن برنج

زمانی که قصد دارید برنج را آبکش کنید، می توانید از روش زیر استفاده کنید:

کاسه را وارونه در ماشین ظرفشویی قرار دهید و آکاشا را روی کاسه قرار دهید. این کار از ورود آب به کاسه جلوگیری می کند و از فاسد شدن برنج جلوگیری می کند.
همچنین می توانید هنگام دم کشیدن برنج با کفگیر برنج را سوراخ کنید تا برنج زودتر بپزد. این کار باعث می شود بخار به راحتی بالا بیاید و زمان پخت برنج را کوتاه کنید.

برای خوش طعم شدن برنج هندی برای خوش طعم شدن برنج چکار کنیم چگونه برنج را در رستوران معطر کنیم چگونه برنج را معطر کنیم سایت نی نی طرز پخت برنج رستورانی طرز تهیه برنج خوشمزه ریختن آبلیمو به برنج سایت نی نی

روش زعفرانی کردن برنج

روش جالبی برای تهیه برنج زعفرانی وجود دارد. برنج را با طعم و رنگ زعفرانی می توانید به این صورت تهیه کنید:

ابتدا مقداری پودر زعفران را در یک فنجان آب جوش حل کنید.
سپس در حالی که برنج در حال دم کشیدن است، قابلمه را روی اجاق قرار دهید و مقداری از محلول زعفرانی که در مرحله قبل تهیه کردید به برنج اضافه کنید.
اجازه دهید برنج در زعفران خیس بخورد و رنگ آن زنده تر شود.

حل مشکل پخت بیش از حد برنج

اگر متوجه شدید که برنج شما بیش از حد پخته شده است، می توانید از روش های زیر برای رفع این مشکل استفاده کنید:

هنگام آبکش کردن برنج کمی آب سرد روی آن می ریزند تا جمع شود و شکل مناسبی به آن بدهد.

هنگام پختن برنج مراقب باشید به آن آب و روغن اضافه نکنید. این کار باعث می شود برنج بهتر بپزد و آب بیشتری جذب کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا