راز خوشمزگی برنج پاکستانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برنج پاکستانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز برنج خوشمزه پاکستانی
راز طعم برنج پاکستانی نکات پخت برنج پاکستانی حرفه ای ج سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نحوه پخت ابتدا
آبکش کردن برنج پاکستانی اولین قدم در پخت آن است.
در دستور پخت برنج پاکستانی، بهتر است برنج را حدود یک ساعت قبل از پخت در آب و نمک خیس کنید.
انتخاب غذای مناسب برای تعداد افرادی که می خواهید برایشان برنج بپزید بسیار مهم است.
آب را داخل قابلمه بریزید و آن را به جوش بیاورید.
وقتی آب به جوش آمد، برنج را که از قبل در آب و نمک خیس کرده اید آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید.
اگر برنج شفاف، سفید و مرغوب می خواهید، بهتر است به برنج در حال پخت مقداری آبلیمو یا آب پرتقال تازه اضافه کنید.
هنگام پختن برنج، افزودن حدود یک فنجان آب سرد به قابلمه می تواند باعث کش آمدن و بلند شدن برنج شود.
وقتی برنج به اندازه کافی پخته شد، آن را در آبکش آبکش کنید و آب اضافی آن را بردارید، سپس در قابلمه را برگردانید و حرارت را کم کنید تا برنج خوب پخته شود.
روش دوم پخت
در دستور دوم پخت برنج پاکستانی به صورت «کیت» یا «دمی» ابتدا برنج را پس از یک ساعت خیساندن در آب و نمک شسته و به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
چون برای پخت برنج به شکل «کیت» باید از مقدار کمی آب استفاده کرد تا برنج به هم نچسبد.
در این مرحله نیازی نیست آب برنج را دور بریزید. بلکه بگذارید آب کاملا تبخیر شود و برنج را به آرامی در همان ظرف بپزید.
اگر برنج خوشمزه و سرشار از ویتامین می خواهید، بهتر است از برنج «کیت» استفاده کنید که تمام ارزش های غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی خود را به خوبی حفظ می کند. با این روش برنج با طعم بیشتری خواهید داشت.
وقتی آب برنج تخلیه می شود، بیشتر املاح و ویتامین ها از بین رفته و خاصیت اولیه خود را از دست می دهند.
پلوپز پاکستانی
وقتی برنج تازه شد زمان خیساندن را کم کنید.
اگر برنج قدیمی تر است، زمان خیساندن باید بیشتر از برنج تازه باشد.
در مرحله پخت برنج به شکل «کیت» از حداقل آب پخت استفاده کنید تا برنج جدا نشود و خیس نشود.
برای داشتن برنج بلند و بلند می توانید در حین پخت یک لیوان آب یخ به آن اضافه کنید.
برای داشتن برنج سفید، تمیز و با کیفیت در هنگام پختن برنج، مقداری آبلیموی تازه یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
وقتی می خواهید برنج کت را بپزید، بهتر است فقط یک انگشت آب روی سطح آن در قابلمه استفاده کنید.
اگر قصد آبکشی برنج را دارید، مهم نیست که چه مقدار نمک به آب اضافه کنید، به شرطی که برنج را کاملا آبکشی کنید. اما در نمک زدن برنج دقت کنید که شور نباشد.
برای تسریع در خروج بخار بعد از آبکشی برنج، با استفاده از دسته قاشق یا کفگیر با چند سوراخ کوچک روی برنج، سوراخ هایی ایجاد کنید تا بخار به سرعت بالا بیاید و برنج بپزد.
در نظر بگیرید که از یک قابلمه بزرگتر برای پختن برنج استفاده کنید تا فضای کافی برای بلند شدن دانه ها وجود داشته باشد.
اگر برنج بلند می خواهید هرگز از آب سرد برای آبکشی استفاده نکنید زیرا برنج بلند نمی شود.
اگر احساس کردید برنج شور است، شوری اضافی آن را با قرار دادن تکه های کوچک سیب زمینی پوست کنده روی برنج در حین دم کشیدن از بین ببرید.
وقتی احساس کردید برنج سوخته، پیاز یا چند تکه نان را روی برنج قرار دهید تا بوی سوختگی آن کاملا از بین برود.
توجه داشته باشید که اگر برنج را برای مدت طولانی می پزید، هنگام آبکشی از آب یخ روی آن استفاده کنید تا از چسبندگی آن جلوگیری شود. همچنین وقتی برنج کاملا پخته شد از روغن و آب استفاده نکنید.
مقدار آب برای برنج خیس نشده حدود 2 فنجان و برای برنج خیس خورده حدود 1 لیوان آب استفاده کنید.
اگر می خواهید برنج شکافته و خیس نشود، حتماً به مقدار زیادی نمک به آب اضافه کنید تا بعد از جوشیدن به حالت خود باقی بماند.