راز خوشمزگی برنج کته + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برنج کته را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم برنج کته
راز طعم برنج Kete و Phut و Phan نکات پخت برنج کیت چه چیزی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
برنج کته ارزش غذایی بیشتری نسبت به برنج دمی آبکش شده دارد زیرا آبکشی نمی شود. همچنین تهیه برنج کته راحت تر از برنج آبکش شده است و با مشکل آبکشی برنج مواجه نمی شود. این واقعیت را نمی توان انکار کرد، اما ساخت یک گربه خوب، با کیفیت و خوش طعم، تکنیک های خاص خود را دارد.
روش پخت برنج
برای تهیه برنج کته ابتدا باید روش صحیح خیساندن برنج را یاد بگیرید. کافی است برنج را چند بار بشویید تا حالت شیشه ای و چسبندگی پیدا کند. این کار باعث سفید شدن و زیبایی برنج بعد از پخت می شود.
نکته مهم این است که اگر از برنج هندی استفاده می کنید باید آن را حدود 20 دقیقه در آب خیس کنید و اگر از برنج ایرانی استفاده می کنید آن را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید. برنج هندی مقاومت بیشتری دارد، بنابراین برای خیساندن آن به جای آب داغ از آب ولرم استفاده کنید تا از پاشیده شدن برنج جلوگیری شود.
در این مرحله نیازی به نمک زدن به آب و برنج نیست زیرا زمان خیساندن برنج بسیار کوتاه است. همچنین برای پخت برنج از قابلمه ای استفاده کنید که حداقل سه برابر حجم برنج را در خود جای دهد تا برنج شما نچسبد.
روش پخت برنج
در این مرحله ابتدا برنج را در قابلمه صاف کرده و انگشت خود را روی سطح برنج قرار دهید. سپس برای برنج ایرانی یک انگشت آب بالای سطح برنج و برای هندی یک و نیم انگشت آب روی سطح برنج گذاشته شود.
حالا نوبت اضافه کردن نمک و کره است. افزودن نمک در این مرحله باعث می شود که برنج زیاد بپزد و زیاد نپزد. بهتر است نمک را به مقدار مناسب اضافه کنید.
همچنین با افزودن روغن دانه های برنج به هم نمی چسبد. اما مواظب باشید مقدار مناسبی روغن اضافه کنید زیرا اضافه کردن روغن زیاد باعث خیس شدن برنج می شود.
دانستن مقدار مناسب نمک و روغن
برای پخت کیت مقدار نمک مورد نیاز به اندازه ای است که به ازای هر دو فنجان برنج باید یک قاشق غذاخوری نمک معمولی به قابلمه اضافه کنید.
همچنین میزان روغن مورد نیاز به این صورت است که به ازای هر فنجان برنج، نصف قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه کنید.
بعد از این مرحله قابلمه را روی شعله ای که نسبت به قابلمه نه کوچک و نه بزرگ است قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را به میزان متوسط به کم، دو برابر حرارتی که برای دم کشیدن برنج استفاده می کنید، کم کنید.
وقتی آب برنج تمام شد و سوراخ هایی روی برنج ایجاد شد، برنج آماده دم کشیدن است. در این مرحله حدود نصف فنجان آب ته دیگ باقی خواهد ماند.
توجه داشته باشید وقتی برنج به جوش آمد، آن را زیاد یا اصلاً هم نزنید تا از پختن آن جلوگیری شود.
اگر برنج خوب پخته نشد و یا مغز آن سفت بود، می توانید نصف پیمانه آب داغ به برنج اضافه کنید. توجه داشته باشید که مغز برنج کیت به هیچ وجه نباید خیلی نرم باشد زیرا در حین پخت از بین می رود و برنج خیس می شود.
روش دم کشیدن برنج
در این مرحله برنج را طوری در وسط قابلمه بچینید که انگار تپه درست می کنید. با کاردک چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا برنج بهتر دم بکشد. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج به آرامی حدود بیست دقیقه بپزد. بعد از پخت، اگر می خواهید بلافاصله در بشقاب سرو کنید، این کار را با آرامش انجام دهید.
محلول برنجی که در حال پختن است
هنگام جوشاندن برنج، به یاد داشته باشید که فقط یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید. همچنین زمانی که برنج در حال پختن است، آن را هم نزنید و نگذارید خیس بخورد. پس از شستن، برنج را دوباره بجوشانید و آب قابلمه را به حداقل برسانید.