آشپزی

راز خوشمزگی بستنی انبه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بستنی انبه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه بستنی انبه

راز بستنی خوشمزه بستنی انبه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

بستنی انبه یک دسر خنک و خوشمزه است که از پوره انبه، شکر، خامه یا شیر و گاهی اوقات تخم مرغ تهیه می شود. این بستنی طعم و عطر قوی انبه دارد و بافتی نرم و کرمی دارد.

بستنی انبه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. به روشی ساده انبه را با شکر و آبلیمو مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا پوره شود. سپس پوره انبه را با خامه یا شیر و گاهی یک تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود.

برای تهیه بستنی انبه می توانید از انبه تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از انبه تازه استفاده می کنید، باید پوست آن را جدا کنید و سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید.

بستنی انبه را می توان به تنهایی یا با مواد مختلف مانند تکه های میوه، آجیل، سس شکلات یا خامه سرو کرد.

راز خوشمزه بستنی انبه

از انبه های رسیده و معطر استفاده کنید.

پوره انبه را تا حد امکان صاف کنید تا بستنی شما یکدست شود.

مخلوط بستنی را قبل از قرار دادن در فریزر کاملا خنک کنید.

بستنی را هر 30 دقیقه یکبار هم بزنید تا از تشکیل کریستال های یخ جلوگیری شود.

بستنی انبه را قبل از سرو به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه

2 عدد انبه رسیده

شکر 1/2 پیمانه

1/4 فنجان آب لیمو

1 فنجان خامه یا شیر

2 عدد سفیده تخم مرغ (اختیاری)

طرز تهیه بستنی انبه

انبه را پوست بگیرید، تمیز کنید و به قطعات کوچک برش دهید.

انبه، شکر و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

خامه یا شیر و سفیده تخم مرغ (در صورت استفاده) را به پوره انبه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط بستنی را در ظرف در بسته بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

بستنی را هر 30 دقیقه یکبار هم بزنید.

بستنی انبه را قبل از سرو به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

طعم های مختلف بستنی انبه

می توانید با افزودن ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل به بستنی انبه طعم و مزه بدهید.

می توانید از میوه های دیگر مانند توت فرنگی، موز یا آناناس به همراه انبه استفاده کنید.

برای تزیین بستنی انبه می توانید از شکلات، آجیل یا تکه های میوه استفاده کنید.

فواید بستنی انبه برای سلامتی

بستنی انبه منبع خوبی از ویتامین های A، C و E است.

انبه همچنین حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است.

بستنی انبه می تواند به هضم غذا کمک کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

موارد منع مصرف بستنی انبه

اگر به انبه یا هر یک از مواد تشکیل دهنده بستنی انبه حساسیت دارید، از خوردن آن خودداری کنید.

افراد مبتلا به دیابت باید مراقب بستنی انبه باشند زیرا حاوی قند است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا