آشپزی

راز خوشمزگی بستنی زمستانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بستنی زمستانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز بستنی خوشمزه زمستانی

راز بستنی خوشمزه زمستان و نکاتی برای بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

بستنی زمستانی خاطره شیرین و نوستالژیک دوران کودکی است. با شروع فصل زمستان این نوع بستنی جایگزین بستنی های خنک و تابستانی می شود و مغازه ها مملو از بسته های این بستنی خوشمزه می شوند. اگر شما و فرزندانتان از طرفداران این بستنی خاص هستید، چرا خودتان یک نسخه سالم تر، ارزان تر و بدون مواد نگهدارنده در خانه درست نکنید؟ طرز تهیه آن را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

عناصر

سفیده تخم مرغ: 2 عدد

پودر قند یا شکر: 80 تا 100 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چایخوری

آب سرد: 2 قاشق غذاخوری

نان میکادو: 1 تا 2 ورق

شکلات تخته ای: به مقدار لازم

شکلات شیری آب شده: به میزان لازم

طرز تهیه بستنی زمستانی

برای تهیه بستنی زمستانی ابتدا نان میکادو را با استفاده از چاقوی گرد به قطر دلخواه (مثلاً 5/4 سانتی متر) برش دهید. از آنجایی که مارشمالوها نرم هستند، یکی را با شکلات سفید آب شده بمالید تا مارشمالوهای دیگر بچسبند و ضخامت مارشمالو دو برابر شود.

سپس شکلات شیری آب شده را روی یک طرف نان ها بمالید و نان دیگر را به آن بچسبانید. در همین حین ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کرده و به روش حمام آب (یعنی حرارت غیر مستقیم) کنار بگذارید تا بعدا حل شود.

سفیده تخم مرغ را بزنید، وانیل را که کف کرد اضافه کنید. در حین هم زدن پودر قند را کم کم اضافه کنید و ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شکل بگیرد و با برگرداندن کاسه از هم جدا نشود.

سپس سفیده ها را روی اجاق آب در حال جوش (بن ماری) بگذارید و با همزن بزنید. 10 دقیقه هم بزنید تا سفیده ها کاملا پخته و سفت شوند.

در همان زمان، ژلاتین را در یک حمام آب حل می کنند تا شفاف شود و اجازه می دهیم کمی خنک شود. وقتی سفیده ها کاملا پخته و جا افتاد، از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مواد را داخل قیف بریزید و با نوک معمولی یا بدون نوک روی نان ها بریزید. سپس بستنی ها را به مدت 3-2 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

شکلات را در حمام آب ذوب کنید و بگذارید خنک شود. سپس بستنی ها را از فریزر خارج کرده و شکلات آب شده را روی آن ها بریزید تا کاملا سطح بستنی را بپوشاند و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا شکلات سفت شود.

در صورت تمایل، کیک های شیرین را با ترافل، پودر نارگیل، شکلات سفید ذوب شده و سایر مواد رویه بپوشانید یا آن ها را ساده بگذارید.

راز بستنی خوشمزه زمستانی

با این دستور حدود 15-20 بستنی زمستانی خواهید داشت، اما مقدار دقیق آن به اندازه لبه های رول ها بستگی دارد. برای پودر قند می توانید بین 80 تا 100 گرم به میزان ذائقه و شیرینی دلخواه خود استفاده کنید. هشتاد گرم تقریباً نصف پیمانه است و در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند از شکر گرانول استفاده کنید.

به جای نان میکادو می توانید از نان های قیفی شکل یا مینی تارت ها برای راحتی کار استفاده کنید و یا حتی از هر نوع بیسکویت گرد استفاده کنید. همچنین می توانید کیک را در قالبی صاف بپزید و سپس به شکل گرد برش بزنید و بستنی ها را روی آن بریزید.

برای یک بلوک شکلات می توانید از شکلات تلخ، تلخ یا شیری استفاده کنید، انتخاب کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و روی رنگ نهایی بستنی تاثیر می گذارد.

بعد از اینکه بستنی ها را با شکلات پوشاندید، بهتر است آنها را روی سینی پلاستیکی یا کاغذ چرب شده قرار دهید و در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود و بتوانید به راحتی از ظرف خارج کنید.

هنگام بخارپز کردن سفیده دقت کنید که حرارت کم و بخار آن ملایم باشد و کاسه سفیده را طوری قرار دهید که ته آن با آب تماس پیدا نکند تا سفیده شل نشود.

برای اینکه طعم خاصی به بستنی بدهید می توانید به جای دو قاشق آب از گلاب استفاده کنید و با ژلاتین مخلوط کنید.

ماندگاری بستنی ها در یخچال به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده حدود سه تا چهار روز است.

قبل از اضافه کردن ژلاتین نرم شده به سفیده ها، می توانید دو یا سه قاشق خامه فرم گرفته برای طعم دار شدن یا پنج یا شش عدد مارشمالو ذوب شده و خنک شده اضافه کنید تا سفیده ها حجم دهند.

اگر هنگام ریختن بستنی ها شکلات سفت شد، می توانید یک قاشق چایخوری کره مایع اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات نرم شود.

در صورت تمایل می توانید به سفیده هایی که از قبل آماده جفت شدن هستند رنگ خوراکی اضافه کنید اما باید با دقت هم بزنید تا سفیده ها شل نشوند و ترجیحا از رنگ ژلاتینی استفاده کنید. رنگ های مایع می توانند به استحکام رنگ سفید آسیب بزنند. همچنین می‌توانید هنگام علامت‌گذاری از لبه‌های شکل‌دار استفاده کنید تا شیرینی‌های شیرین زیباتر به نظر برسند، اما این انتخاب‌ها صرفاً سلیقه‌ای هستند و می‌توانند کار را کمی سخت‌تر کنند.

نکات مهم در مورد شکل سفیده تخم مرغ

هنگام جدا کردن سفیده از زرده، مراقب باشید که هیچ قسمتی از زرده را با سفیده مخلوط نکنید، زیرا باعث اختلال در تشکیل سفیده می شود. هنگام فرم دادن به سفیده ها، پره ها باید کاملا تمیز، خشک و بدون چربی باشند.

ظرفی که در آن سفیده تخم مرغ درست می کنید باید کاملا خشک و تمیز باشد و مواد ظرف تاثیر بسزایی دارد. استفاده از ظرف شیشه ای برای تشکیل سفیده تخم مرغ توصیه می شود. زیرا ظروف پلاستیکی می توانند چربی باقی مانده از وعده غذایی قبلی را جذب کنند که می تواند از تشکیل سفیده تخم مرغ جلوگیری کند. اگر باید از ظرف پلاستیکی استفاده کنید، قبل از استفاده آن را با صابون بشویید و کاملا خشک کنید.

هنگام فرم دادن سفیده بهتر است همیشه همزن را در یک جهت مثلا در جهت عقربه های ساعت حرکت دهید و این جهت را تا زمانی که کاملا فرم بگیرد حفظ کنید. تغییر جهت سریع و مکرر همزن باعث می شود سفیده تخم مرغ آب ریخته و تشکیل نشود.

وقتی شروع به درست کردن سفیده کردید، با سرعت کم شروع کنید و به تدریج سرعت را افزایش دهید، سپس سرعت را ثابت نگه دارید و مدام هم بزنید تا سفیده تخم مرغ درست شود. تغییر سرعت زیاد یا توقف هم زدن باعث می شود سفیده تخم مرغ تمام شود و شکل نگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا