راز خوشمزگی تاس کباب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی تاس کباب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز تاس باربیکیو خوشمزه
راز طعم تاس کباب و نکات پخت کباب تاس باربیکیو حرفه ای سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد. این یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است که برای پخت بهتر آن در زیر آورده شده است:
برای تهیه کباب بهتر است از گوشت تازه و از قبل منجمد استفاده کنید. در دمای بالا، گوشت ممکن است آسیب هایی مانند آزاد شدن آب و تغییر رنگ و طعم را نشان دهد.
برای تهیه تاس کباب تکه های گوشت باید یکدست و هم اندازه باشد. به علاوه برای تهیه کباب بهتر است از برش های نسبتاً چرب گوشت مانند گردن، شانه و ران استفاده کنید. برای بهتر شدن طعم و لطافت گوشت می توانید از مواد افزودنی مانند پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و … استفاده کنید.
برای پخت تاس کباب بهتر است از تخته چوبی استفاده شود تا گوشت به بشقاب نچسبد و همچنین به دلیل حرارت سریع و شدید پخت، عطر چوبی و خواص آن به گوشت منتقل شود.
کباب پز بهترین گزینه برای تهیه کباب مکعبی است. با کمک گریل، گوشت با حرارت یکنواخت پخته می شود و چربی آن روی آن می سوزد که طعم و بوی خوبی به آن می دهد.
در حین پخت از دستمال کاغذی برای چرخاندن حبه های کباب استفاده نکنید، زیرا باعث بسته شدن سوراخ های هوا در گوشت می شود.
محتوای تاس باربیکیو
تاس کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با مواد مهم و خاصی تهیه می شود. این غذا در گذشته با ترکیب گوشت گوسفند یا بز در فصل مبارک رمضان تهیه می شد و طعم و خواص بی نظیری داشت.
اما امروزه تاس کباب با ترکیب مواد مختلف مانند آلو، سیب، پیاز و سایر مواد بهترین شکل خود را نشان می دهد. این غذا برای 4-5 نفر مناسب است، زمان تهیه مواد آن حدود 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود 1.5 تا 2 ساعت می باشد. برای داشتن بهترین طعم و ارزش غذایی، استفاده از گوشت تازه و مرغوب و مواد اصلی توصیه می شود.
برای حفظ طعم و خواص گوشت بهتر است از گوشت تازه و منجمد استفاده کنید و تکه های گوشت را به طور مساوی تقسیم کنید. همچنین برای بهبود طعم و لطافت گوشت می توان از مواد افزودنی مانند پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و سایر مواد استفاده کرد.
نکات سس کباب تاس
برای تهیه این سس ابتدا پوست یک پیاز متوسط را جدا کرده و آن را به ورقه های نازک برش دهید. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره را در یک تابه داغ استفاده کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. آن را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و حدود 2 دقیقه روی حرارت متوسط تا کم تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
سپس 1/5 پیمانه آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران آسیاب شده را اضافه کنید تا مزه دار شود. وقتی سس به جوش آمد، حرارت را کم کرده و شروع به تهیه بقیه مواد کنید. بعد از آماده شدن بقیه مواد سس آماده شده را روی مواد داخل تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سس به جوش بیاید و مواد کاملا مخلوط شوند. این یک سس غنی و خوشمزه برای غذای شما درست می کند.
راز تاس باربیکیو خوشمزه
برای سرو با نان و سبزی می توانید تاس کباب تبریزی خوشمزه تهیه کنید. این غذای سنتی ایرانی با گوشت و سبزیجات درست می شود و نکات مهمی برای خوشمزه کردن آن وجود دارد. در گذشته مادربزرگ های ایرانی این غذا را زیاد طبخ می کردند و امروزه نیز رواج دارد.
تاس کباب تبریزی به عنوان یکی از غذاهای گوشت قرمز شناخته می شود. زمان آماده سازی مواد و آنچه لازم است حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود 4 ساعت و 0 دقیقه می باشد. این غذا را می توانید برای ناهار و شام سرو کنید.
توجه داشته باشید دستور تهیه و مقدار مواد یک تاس کباب تبریزی خوشمزه برای 4 نفر مناسب است.
نکاتی برای چاشنی تاس کباب
ادویه های مورد استفاده در تاس کباب تبریزی شامل 2 قاشق غذاخوری زردچوبه، 3 قاشق غذاخوری پودر زیره، 1.5 قاشق چایخوری دارچین، 1 قاشق چایخوری برگ بو پودر شده، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری پودر چیلی، 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز است. پودر دانه گشنیز، 3/4 قاشق چایخوری پودر هل، 1/4 قاشق چایخوری پودر جوز هندی، 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری پودر سیر. این ادویه ها در ترکیب مناسب به عنوان طعم اصلی کباب های تبریزی استفاده می شوند.
مواد لازم برای پخت کباب
مواد لازم برای تهیه تاس کباب تبریزی به شرح زیر است:
گوشت بره: 1 کیلوگرم
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 2 عدد بزرگ
تا: 1 عدد
هویج: 3 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
دستور تهیه تاس باربیکیو حرفه ای
برای شروع، بهتر است همه مواد را به قطعات کوچکتر برش دهید. به عنوان مثال گوشت را به چند قسمت برش دهید و سپس سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت دایره ای برش دهید. همچنین میوه ها را به صورت ورقه ای برش دهید.
سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. سپس یک ردیف پیاز حلقه ای ته قابلمه چیده و تکه های گوشت را روی پیاز می چینیم. به تکه های گوشت کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و به همین ترتیب هویج و بره را روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را داخل قابلمه بریزید.
سپس نیم لیتر آب به همراه مقداری نمک و سایر ادویه ها به قابلمه اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد. در این مرحله در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بجوشد و بپزد. اگر آب غذا تمام شد حتما کمی آب اضافه کنید تا پیازها فرو نروند.
ترفندهای تاس باربیکیو طلایی
برای خوش طعم شدن تاس کباب، به جای اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه به هر لایه از مواد پخته شده، می توانید از مخلوط این مواد به اضافه ادویه های دیگر مانند زیره و فلفل قرمز استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از له شدن سیب زمینی ها می توانید آن ها را با سبزیجات و سایر مواد به گریل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
اگر طعم شیرین تاس کباب را دوست ندارید به جای آبلیمو یا آب می توانید از ادویه های تند مانند فلفل سیاه و چیلی استفاده کنید. همچنین استفاده از سبزی های خشک مانند ریحان یا سایر ادویه های خشک مانند زعفران و سرخ کردنی می تواند به طعم تاس کباب بیفزاید.
با سرو کباب به همراه نان و سبزیجات تازه می توانید طعم غذا را بیشتر کنید. همچنین در صورت عدم استفاده از روغن می توانید از روش سرخ کردنی در فر یا گریل استفاده کنید.
یک حبه کباب با حدود 2-2.5 کیلوگرم گوشت برای 8 نفر کافی است. اگرچه می توانید از گوشت های دیگر مانند مرغ، بوقلمون یا گوشت قرمز نیز استفاده کنید. قبل از پختن گوشت بهتر است آن را با پیاز و نمک بپزید تا نرم شود و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.