آشپزی

راز خوشمزگی ترشی لیته + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ترشی لیته را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز غذاهای ترشی خوشمزه

راز طعم ماست و نکاتی برای بهترین طعم ماست سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی یا لایت نوعی غذای ترش شور است که از بادمجان آب پز و کوبیده تهیه می شود. ترشی در گذشته به انواع خوراکی ها نیز اطلاق می شد، اما امروزه بیشتر به ترشی سبزیجات و سبزی ها اطلاق می شود. این روش پخت غذا امکان مصرف طولانی تری را می دهد و در بسیاری از کشورهای آسیایی استفاده می شود.

ترشی ها ویژگی ها و طعم های متفاوتی دارند و در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. آنها به عنوان ادویه اصلی در غذاهای آسیایی استفاده می شوند. استفاده از سرکه در ترشی ها عمر آن ها را افزایش می دهد و امکان استفاده از این غذاها را در فصولی که دسترسی به سبزیجات تازه محدود است می دهد.

تاریخچه ترشی به حدود 4 هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد و از آن زمان تاکنون در فرهنگ ها و کشورهای بسیاری مورد استفاده قرار گرفته است. این غذاها علاوه بر افزایش مدت نگهداری، طعم خاصی به غذاهای مختلف می دهند.

مواد لازم برای تهیه ترشی

یک کیلوگرم بادمجان بدون دانه گوشتی

یک عدد فلفل سبز بزرگ

فلفل قرمز درشت یک عدد

یک عدد فلفل زرد بزرگ

سه عدد هویج متوسط

چهار حبه سیر

گل کلم نصف گل کلم متوسط

دو عدد فلفل سبز

مرزه (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

نعنا (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

ترخون (خشک) یک قاشق غذاخوری

گشنیز (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

جعفری (خشک) یک قاشق غذاخوری

پونه کوهی (خشک) یک قاشق غذاخوری

سرکه انگور به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه نور مارینت شده

ابتدا بادمجان ها را با دقت بشویید. سپس آنها را روی منقل زغالی یا گازی بریزید و کباب کنید.

بادمجان ها را پوست گرفته و بادمجان های پخته شده را با حبه های سیر در آسیاب می ریزیم و آسیاب می کنیم.

فلفل دلمه ای ریز خرد شده، گل کلم، فلفل سبز تند و هویج را در نظر بگیرید.

بادمجان و سیر خرد شده را به سبزیجات خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سبزیجات خشک، نمک و زردچوبه را به مواد ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد آماده شده را داخل شیشه بریزید.

آنقدر سرکه روی ترشی بریزید تا سطح آن را کاملا بپوشاند.

در شیشه ترشی را محکم ببندید تا هوا وارد نشود. سپس ترشی را به مدت یک هفته تا ده روز در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه ترشی خوشمزه ترین ترشی ترشی بسیار خوشمزه سایت نی نی طرز تهیه ترشی مخلوط ترشی آسیاب شده ترشی گل کلم و هویج بادمجان ترشی بادمجان مازندرانی انواع ترشی مخلوط

راز غذاهای ترشی خوشمزه

می توانید به جای سرکه انگور از سرکه سفید استفاده کنید.

با توجه به ذائقه خود می توانید مقدار ترشی فلفل چیلی را کم یا زیاد کنید.

برای تفت دادن بادمجان هم می توانید از فر استفاده کنید.

برای ترشی می توانید از سبزیجات تازه استفاده کنید. فقط باید سبزیجات را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آنها را خرد کرده و به ترشی اضافه کنید.

می توانید تمام مواد ترشی را در مخلوط کن مخلوط کنید تا شبیه ترشی های اصیل به نظر برسد.

برای افزایش طعم ترشی می توانید از ادویه ترشی هم استفاده کنید.

ماست را حتما با کتلت، آبگوشت، کوفته و سایر غذاهای نان امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا