آشپزی

راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز مرغ کبابی تنوری خوشمزه

راز مرغ کبابی خوشمزه تنوری و هنر جوجه کبابی تنوری خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

مرغ تنوری کبابی که به آن مرغ تنوری یا مرغ هندی نیز می گویند، یک غذای محبوب با اصل هندی است که در آن مرغ را با ماست، ادویه های مختلف و زعفران چاشنی می کنند و سپس آن را پخته یا کبابی می کنند. طعم این غذا تند است و رنگ نارنجی مشخصی دارد که از چاشنی تنوری می آید.

مرغ تنوری کبابی را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد، اما مواد اولیه معمولاً به شرح زیر است:

مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری کبابی

مرغ: ران یا سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان بهترین گزینه برای این غذاست.

ماست: ماست یونانی یا ماست انتزاعی برای مرینیت کردن مرغ مناسب است.

ادویه تنوری: این ادویه ترکیبی از ادویه های هندی مانند پودر چیلی، زیره، گشنیز، زنجبیل، سیر و فلفل قرمز است.

زعفران: زعفران اختیاری است، اما طعم فوق العاده ای به مرغ می دهد.

سایر مواد: می توانید از مواد دیگری مانند روغن زیتون، آب لیمو، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، پیاز رنده شده و گشنیز تازه برای ماریناد مرغ استفاده کنید.

طرز پخت مرغ تنوری کبابی

مرغ را مرینیت کنید: مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با ماست، ادویه تنوری، زعفران و سایر مواد دلخواه مخلوط کنید. مرغ را حداقل 30 دقیقه یا یک شب در یخچال مرینیت کنید.

مرغ را بپزید: مرغ را می توان به روش های مختلفی طبخ کرد، مانند:

کباب کردن: مرغ را به سیخ یا در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه گریل کنید تا آماده و طلایی شود.

پخت: مرغ را در قابلمه با کمی آب یا آب مرغ بپزید تا پخته شود.

سرخ کردن: مرغ را در روغن داغ سرخ می کنند تا پخته و طلایی شود.

سرو: مرغ کبابی تنوری را با برنج، نان، سالاد و ترشی سرو کنید.

مرغ تنوری کبابی یک غذای خوش طعم و تند است که می توان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد. این غذا برای مهمانی ها یا مجالس نیز عالی است.

راز مرغ کبابی تنوری خوشمزه

اگر ادویه های تند دوست ندارید، می توانید مقدار ادویه تنوری را در ماریناد کاهش دهید.

برای طعم قوی تر، می توانید مرغ را با ماست و آب لیمو به مدت 24 ساعت قبل از مرینیت کردن در یخچال قرار دهید.

اگر از فر استفاده می کنید، می توانید یک تابه پر از آب را در کف فر قرار دهید تا مرغ مرطوب بماند.

مرغ تنوری کبابی را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا