آشپزی

راز خوشمزگی حریره بادام + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حریره بادام را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کره بادام خوشمزه

راز طعم کره بادام و نکاتی برای تهیه کره بادام خوشمزه و خانگی همه در این است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

هریره بادام یکی از غذاهای معمولی و سنتی ایران است که نقش مهمی در رشد جسمی و ذهنی کودکان دارد. در این مطلب با طرز تهیه و نکات مهم در تهیه این غذا آشنا می شوید.

برای والدینی که بچه دار می شوند، انتخاب غذای مناسب بعد از شش ماهگی که دوره استفاده از غذاهای کمکی است بسیار مهم است. حریره بادام به عنوان یک غذای مقوی و سنتی ایرانی باعث رشد جسمی و ذهنی کودکان می شود.

دلیل اینکه شیر بادام را برای نوزادان توصیه می کنیم این است که این غذا از بادام درست می شود و خواص بی شماری دارد. بادام منبعی غنی از ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز و سایر مواد مغذی است که برای عملکرد مغز و استحکام استخوان ها مفید است.

علاوه بر این شیر بادام به عنوان یک ماده غذایی مغذی شناخته می شود زیرا باعث افزایش انرژی بدن و تقویت ساختار بدن کودک می شود. این غذای خوشمزه در طب سنتی نیز ارزش غذایی بالایی دارد و برای پیشگیری از مشکلات استخوانی در سنین بالا مناسب است.

در گذشته که غذاهای آماده کمتری وجود داشت، از کره بادام به عنوان غذای کمکی برای کودکان استفاده می شد. این غذا نه تنها برای کودکان، بلکه برای افراد مسن و افراد در معرض خطر پوکی استخوان نیز بسیار مفید است. بنابراین این غذا را به عنوان یک گزینه عصرانه در برنامه غذایی خود قرار دهید. در زیر طرز تهیه شیر بادام را توضیح می دهیم.

عناصر

شش بادام

نصف پیمانه شیر پرچرب (برای تهیه شیر بادام بهتر است از شیر پاستوریزه استفاده نشود زیرا کودک تا یک سالگی مجاز به استفاده از شیر گاو نیست. به جای شیر از آب استفاده کنید).

یک قاشق غذاخوری آرد برنج

شکر به میزان لازم

آب به میزان لازم

طرز تهیه آرد برنج

برای تهیه آرد برنج در منزل ابتدا به برنج نیمه دانه ایرانی نیاز دارید. برنج باید به دقت شسته شود تا آب آن کاملا تمیز شود. پس از شستن برنج را به مدت 24 ساعت خیس کنید. پس از خیس خوردن، برنج را آبکش کرده و روی یک حوله تمیز پهن کنید تا مقداری از رطوبت آن کاسته شود، اما مراقب باشید که کاملا خشک نشود. برنج را حدود 3 تا 4 ساعت در این حالت نیمه مرطوب بگذارید تا خشک شود. سپس برنج نیمه خشک را در آسیاب برقی بریزید و پودر کنید. آرد برنج آماده شده را در سینی بریزید و بگذارید خشک شود اما از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.

توجه داشته باشید که این آرد برنج خانگی را می توان تا دو ماه در یخچال نگهداری کرد. برای یکدست شدن آرد می توانید یکی دو بار آن را از صافی الک کنید.

نحوه تهیه آن

ابتدا بادام ها را با نصف لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. بعد از به جوش آمدن آب حدود 40 ثانیه صبر کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادام ها را با آب سرد بشویید.

پوست بادام ها را جدا کرده و با شکر و پنج قاشق آب در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و شبیه شیر شود. این مخلوط را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی اجاق بگذارید.

شیر را به مخلوط اضافه کرده و مدام هم بزنید. آرد برنج را در شیر حل کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کشک به غلظت ماست برسد.

در آخر قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا حریره به دمای محیط برسد و خنک شود.

راز کره بادام خوشمزه

هنگام تهیه این غذا برای بزرگسالان می توانید یک چوب دارچین در شیر قرار دهید تا طعم خوبی به غذا بدهد. اگر ترجیح می دهید از شکر استفاده نکنید، غذای آماده را با عسل طعم دار کنید، اما توجه داشته باشید که عسل نباید برای نوزادان استفاده شود.

برای تهیه ابریشم بادام می توانید از نشاسته گل یا نشاسته ذرت استفاده کنید. نشاسته را با مقدار کمی شیر یا آب مخلوط کنید تا نرم شود و سپس به غذا اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا