آشپزی

راز خوشمزگی حلوای هویج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوای هویج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه حلوای هویج

راز حلوای هویج خوشمزه و نکاتی برای تهیه حلوای هویج حرفه ای ج سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قبل از پرداختن به نکات تهیه حلوای هویج باید بدانید که حلوای هویج یک دسر سنتی ارومیه است که در مناسبت های مختلف به عنوان خوراکی سرو می شود. این حلوا بدون آرد درست می شود و از آب انگور و گردو استفاده می شود. برای بهترین نتیجه، هویج را نباید رنده کرد، بلکه باید با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن پوره کرد. اضافه کردن هویج بیشتر از آرد، حلوا را خوشمزه تر و خوش طعم تر می کند.

برای تهیه حلوای هویج می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید. همچنین از این حلوا می توان برای تزیین حلوای ساده و تیره استفاده کرد و از آن برای ایجاد گل های تزیینی روی حلوا استفاده کرد. برای سرو حلوای هویج می توانید آن را با مخروط و وردنه در قالب های مافین قرار دهید.

در تهیه حلوای هویج باید توجه داشته باشید که آن را زیاد حرارت ندهید زیرا هرچه آرد بیشتر سرخ شود رنگ حلوا تیره تر است و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد. همچنین برای افزایش طعم حلوا می توانید بیشتر از هویج استفاده کنید.

شناخت کبوتر در حلوای هویج

گلاب به صورت عصاره گلاب تولید می شود و بهترین نمونه ها در شهرهای کاشان و میمند فارس تولید می شود. در حال حاضر تمامی مغازه ها و سوپرمارکت ها بطری های گلاب با مارک های مختلف حمل می کنند. با این حال، بسیاری از این محصولات خالص نیستند و بوی آنها با بوی اصلی گلاب مطابقت ندارد. گلاب واقعی رایحه گل رز مطبوع دارد و بوی آن تلخ و اسیدی نیست. علاوه بر این، گلاب واقعی رنگی شفاف، روشن و بدون رسوب دارد. در خرید گلاب باید به این نکته توجه کنید که گلاب واقعی طعمی سنگین و تلخی جزئی دارد و بوی آن باید با بوی گلاب هماهنگ باشد.

اطلاعاتی در مورد هل در حلوای هویج

توصیه می کنم از پودر هل سبز استفاده کنید چون نسبت به هل سفید بوی بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب تر است.

اطلاعاتی در مورد زعفران در حلوای هویج

توصیه می شود همیشه از زعفران آب پز غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه زعفران را با آب بیشتری بجوشانید رنگ آن روشن تر می شود و برای رسیدن به رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کرد. بنابراین روش دم کردن زعفران بسیار مهم است.

برای تهیه زعفران ابتدا زعفران را کاملا پودر کنید بدون اینکه شکر اضافه کنید. سپس به ازای هر قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. افزودن یخ به زعفران باعث ایجاد شوک حرارتی و اثر بخشی بیشتر به رنگ زعفران می شود.

همچنین بهتر است زعفران را در ظروف در بسته در فریزر نگهداری کنید و بگذارید به دمای محیط برسد و قبل از استفاده منجمد شود. بعد از هر بار استفاده، زعفران باقی مانده را دوباره در فریزر قرار دهید. همچنین دقت کنید که زعفرانی که استفاده می کنید اصل باشد و تقلبی نباشد. برای تشخیص زعفران تقلبی یا اصل می توانید آن را بین انگشتان خود قرار داده و فشار دهید. اگر روغن ندهد، زعفران اصل است. کروکوس های کاذب معمولا براق هستند.

آموزش پخت حلوای هویج

ابتدا هویج ها را با دقت بشویید و از پوست پاک کنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آنها اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و هویج ها را بپزید تا نرم شوند.

سپس هویج پخته شده را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و شکر، گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید. هویج را با این مواد حدود یک دقیقه مخلوط کنید تا هویج خوب له شود و دانه های شکر حل شود.

در این مدت آرد گندم را الک کرده و در قابلمه یا تابه ای با دیواره های بلند بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و سپس روغن را اضافه کنید.

آرد و روغن را به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا آرد نسوزد. برای تهیه حلوای هویج نیازی به آرد تیره و خیس شده نیست. به محض از بین رفتن بوی خامی آرد، آماده است.

سپس هویج له شده را به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا حلوا سفت شود و از کناره های قابلمه یا تابه جدا شود. در این مرحله حلوای هویج آماده است. حلوا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با تزیین مورد نظرتان میل کنید.

خوشمزه ترین حلوای هویج طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و خوش رنگ و نکات طلایی طرز تهیه حلوای هویج رنده شده حلوای هویج مجلسی حلوای هویج 20 نفره حلوای هویج شیرازی حلوای هویج نذری حلوای هویج ساده

راز خوشمزه حلوای هویج

شیرینی هویج تفاوت هایی با هم دارد بنابراین وقتی به هویج شکر اضافه می کنید و مخلوط می کنید باید بررسی کنید که به اندازه کافی شیرین است یا نه و در صورت نیاز مقداری شکر اضافه کنید.

می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید یا روغن و کره را به نسبت مساوی مخلوط کنید.

حتما آرد را قبل از پخت سبک کنید. چون اکثر آردها صاف و یکدست نیستند و اگر سبک نشوند حلوا گلوله می شود که اصلا خوشایند به نظر نمی رسد.

مقدار روغن حلوا باید به اندازه ای باشد که پس از مخلوط شدن با آرد روی آن را کاملا بپوشاند.

هنگام اضافه کردن پوره هویج، مهم است که آن را خوب مخلوط کنید. هر چه کاملتر و صحیح تر مخلوط کنید، حلوای شما نرم تر و لذیذتر می شود.

هنر حلوا هویج

به دلیل خاصیت چسبندگی حلوا باید از روغن کافی استفاده کرد تا به شکل مناسبی شکل بگیرد. اگر حرارت کم شود، ویسکوزیته حلوا کم می شود و فرم دهی آن راحت می شود.

برای تهیه پوره هویج می توانید از تفاله هویج به دست آمده از آب گیری استفاده کنید.

به جای شیر می توانید از آب به عنوان جایگزین استفاده کنید.

پوره هویج تمام شده را در تابه گذاشته و سرخ می کنیم تا بخشی از آب آن تبخیر شود.

هر چه مقدار هویج در حلوا بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود. همچنین توصیه می شود هویج را رنده نکنید زیرا در حلوا کاملاً نمایان است.

رنگ آرد در هنگام پخت نباید تغییر کند.

حلوای هویج را می توانید چند ساعت در محیطی گرم و معتدل نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی مدت بهتر است حلوا را در جای خنک یا در یخچال نگهداری کنید.

با دانستن خواص هویج قطعا تهیه حلوا از هویج برای شما جالب تر خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا