آشپزی

راز خوشمزگی حلوا شیره انگور + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا شیره انگور را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز حلوای خوشمزه آب انگور

راز طعم حلوای آب انگور و نکاتی برای یک حلوای آب انگور خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

حلوای تهیه شده با شیره انگور یکی از انواع حلوای خوشمزه و مقوی است. در این دستور به جای شربت سنتی برای شیرین کردن حلوا از آب انگور استفاده می شود. استفاده از آب انگور نه تنها طعم مطبوعی به حلوا می دهد، بلکه به دلیل خواص آب انگور از جمله وجود ویتامین های A و B مفید در کم خونی و تقویت بدن، خواص غذایی این حلوا را افزایش می دهد. آب انگور مخصوصاً در فصل زمستان مفید است زیرا به گرم شدن بدن کمک می کند.

عناصر

1 فنجان آرد سفید یا سنگی

کره جامد 1/4 لیوان

کره مایع 1/4 پیمانه

آب انگور 1 پیمانه

گلاب 1/2 پیمانه

آب 1/2 پیمانه

زعفران آب پز غلیظ به میزان لازم

پودر هل 1 پ

نحوه تهیه آن

برای شروع درست کردن حلوا ابتدا روغن جامد را در معرض حرارت غیر مستقیم مانند بخاری یا بخاری قرار دهید تا مایع شود سپس آن را با روغن مایع مخلوط کنید. مخلوط زعفران پخته شده، گلاب، شیره انگور، هل و آب را با هم مخلوط کرده و روی اجاق بگذارید تا مواد مخلوط شوند.

آرد را الک کرده و داخل ماهیتابه بریزید سپس شروع به تفت دادن کنید تا بوی خامی و قهوه ای آن به مشام برسد. پس از رسیدن به این مرحله آرد را از روی حرارت بردارید و دوباره الک کنید و به تابه اضافه کنید.

مخلوط کره را به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواظب باشید که آرد زیاد قهوه ای نشود زیرا آب انگور آن را تیره می کند. مقداری از حلوا را داخل کاسه بریزید و کمی از مخلوط شیره را به آن اضافه کنید تا رنگ دلخواه به دست آید سپس شیره را کاملا اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن شیره، مدام هم بزنید تا حلوا یکدست شود و گلوله نشود. این مرحله ممکن است 10 تا 15 دقیقه طول بکشد. در این مدت مدام هم بزنید. وقتی حلوا جمع شد، حلوا را از این طرف به سمت دیگر تکان دهید تا مانند الاکلنگ حرکت کند. حلوای شیره انگور آماده است. در بشقاب سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.

راز حلوای خوشمزه آب انگور

می توانید با وردنه تارت درست کنید و حلوا را به شکل های زیبا بچینید.

حلوای تهیه شده با شیره انگور معمولاً نسبت به سایر حلواها قوام لطیف تر و بهاری تر و رنگ تیره تری دارد.

برای تهیه حلوا می توانید به جای شیره انگور از شیره خرما نیز استفاده کنید.

اگر شیرینی بیشتری دوست دارید می توانید 2 قاشق غذاخوری شکر به حلوا اضافه کنید.

استفاده از آرد سنگک در تهیه حلوا حلوای تیره تر و قوی تری می دهد زیرا آرد سنگک یک آرد سبوس دار است.

برای تزیین حلوا می توانید از گلبرگ های گل رز خشک یا پودر نارگیل استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا