آشپزی

راز خوشمزگی حلوا شیر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا شیر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز حلوای خوشمزه شیر

راز حلوای خوشمزه شیر و نکاتی برای درست کردن حلوا شیر خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر هوس حلوای خوشمزه دارید و قصد پخت آن را دارید، به یاد داشته باشید که برای پختن حلوا باید صبر کنید. چون پخت حلوا زمان بره. در این مطلب طرز تهیه حلوای شیری را به شما آموزش می دهیم. حلوا شیر یکی از انواع حلواهای ایرانی شیک و مناسب مجالس است که در دستور پخت های مختلفی تهیه می شود.

عناصر

آرد شیرینی سفید: 1 قاشق چایخوری

شیر کم چرب: 2 فنجان

زعفران آب پز: به مقدار لازم

هل رنده شده: نصف قاشق چایخوری

شکر: 1 پیمانه

گلاب: 1/4 فنجان

ترکیب کره و روغن: ۱ پیمانه یا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه حلوای شیری

برای تهیه حلوای شیر می توانید زعفران آسیاب شده و هل را همزمان یا جداگانه بجوشانید.

سپس شربت حلوا را آماده کنید. شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس زعفران رنده شده و هل را به شربت حلوا اضافه کنید. در آخرین لحظه گلاب را به شربت اضافه کنید تا طعم آن حفظ شود.

سپس آرد را الک کرده و در تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. بعد از آن روغن را کم کم به آرد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند. توجه داشته باشید که رنگ آرد زیاد تغییر نمی کند زیرا هدف تیره نشدن حلوا است.

حلوا را از روی حرارت بردارید و شربت داغ را به آرامی به حلوا اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا شربت جذب آرد شود.

در آخر حلوای شیری خوشمزه را بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن را با پسته و بادام تزئین کنید.

راز حلوای خوشمزه شیر

برای تهیه شربت حلوا مهم است که شیر تازه نجوشد. فقط شکر را در شیر حل کنید وگرنه ممکن است شیر ​​تبخیر شود و حلوا خشک شود.

بهتر است از آرد شیرینی سفید استفاده شود تا حلوا رنگ روشن تری داشته باشد. توجه داشته باشید که زمان پخت آرد در رنگ حلوا تاثیر زیادی دارد. برای حلوای روشن‌تر، آرد کمتر و برای حلوای تیره‌تر، آرد بیشتری بپزید.

یادتان باشد آرد را بعد از پخت و پخت الک کنید.

آرد را قبل از اضافه کردن روغن الک کنید.

نسبت ایده آل روغن به کره برای یک فنجان آرد بین نصف فنجان تا دو سوم فنجان است، اما این نسبت می تواند به نوع آرد و روغن بستگی داشته باشد. اگر بعد از افزودن روغن آرد همچنان خشک به نظر می رسد، می توانید به تدریج روغن بیشتری اضافه کنید.

می توانید فقط از روغن یا روغن استفاده کنید و نسبت بین آنها را تغییر دهید، به عبارت دیگر روغن بیشتر و روغن کمتر یا برعکس.

هنگام اضافه کردن شربت به مخلوط آرد و کره حتما آن را به تدریج و کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید. اجاق گاز باید کاملا کم یا حتی خاموش باشد و مخلوط را سریع هم بزنید تا شیر تبخیر نشود و لطافت و لطافت حلوا حفظ شود. بعد از جمع شدن حلوا، حرارت را خاموش کنید.

مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و برای داشتن حلوای خوش رنگ می توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

تصمیم برای افزایش ماندگاری حلوای شیر

برای افزایش ماندگاری حلوا شیر پس از پخت و خنک شدن بهتر است آن را در جعبه های محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید. برای محافظت و زیبا جلوه دادن حلوا می توانید از کاغذ روغنی نیز برای جداسازی لایه های حلوا استفاده کنید. با این اقدامات می توانید حلوای شیر را مدت بیشتری نگه دارید و از تازگی و طعم خوب آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا