آشپزی

راز خوشمزگی خورش تره + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش تره را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک خورش خوشمزه بیشتر است

راز طعم خورش تره فرنگی و هنر خورش تره فرنگی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

خورش ها به عنوان بخش مهم و اصیل غذاهای ایرانی شناخته می شوند و در سبک ها و تکنیک های بسیار متنوعی در سراسر ایران تهیه می شوند. این غذاها که اغلب با استفاده از مرغ یا گوشت تهیه می شوند، منبع غنی پروتئین هستند.

یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی خورش تره است که ریشه آن به شهر کردستان باز می گردد. این خورش که طعمی شبیه به قورمه سبزی دارد، اما با این تفاوت که در تهیه آن فقط از تره فرنگی استفاده می شود، ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه دستور پخت خورش تره فرنگی به همراه توصیه هایی برای ارتقای کیفیت و ارائه فنون پخت مرتبط با آن به شما عزیزان ارائه خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه خورش تره فرنگی

آونشکو: 400 گرم

تره فرنگی: 400 گرم

لوبیا سفید: 1 فنجان

پیاز: 1 عدد

لیمو عمانی: 2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه خورش سبزی

ابتدا تره فرنگی را با دقت بشویید و به صورت ورقه ای برش دهید. سپس تره فرنگی خرد شده را داخل تابه بریزید و روی آتش بگذارید تا آب آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه کرده و تره فرنگی را سرخ کنید. میزان سرخ کردن تره فرنگی با توجه به سلیقه شما متفاوت است و به میزان دلخواه سبزیجات سرخ شده بستگی دارد.

پیاز را ریز خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت می دهیم. سپس گوشت خورشتی مخصوص را به آن اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کنید. بعد از اینکه گوشت و پیاز به مدت پنج دقیقه سرخ شدند، لوبیا سفید را که از قبل خیس کرده ایم به همراه تره فرنگی سرخ شده به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنند. سپس آب جوش را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت و سبزیجات خوب بپزند.

دو ساعت بعد لیمو عمانی خیس خورده و بدون هسته را به همراه نمک به خورش اضافه کنید و زمان دهید تا خوب جا بیفتد و روغن آن آزاد شود. این خورش خوشمزه را می توانید با برنج زعفرانی میل کنید. به طور سنتی، این غذا با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می شود.

نکاتی در مورد گوشت در خورش سبزی

گوشت قرمز به عنوان یک منبع عالی پروتئین شناخته شده است که برای رشد و تقویت عضلات و افزایش قدرت عضلانی بسیار مفید است. علاوه بر این، گوشت قرمز سرشار از امگا 3 و آهن است که نقش کلیدی در پیشگیری از کم خونی دارند. آهن به تولید هموگلوبین کمک می کند که اکسیژن را به قسمت های مختلف بدن منتقل می کند و این انتقال اکسیژن منجر به بهبود عملکرد قلب و مغز می شود. علاوه بر این، گوشت قرمز حاوی بسیاری از ویتامین های B است که برای فرآیند متابولیک بدن مهم است.

اگر علاقه مند به تهیه خورش کدو حلوایی با گوشت قرمز هستید توصیه می شود از گوشت بره استفاده کنید اما این انتخاب سلیقه شخصی است و در صورت تمایل می توانید از گوشت گاو نیز استفاده کنید که طعم بسیار خوبی به خورش می دهد. . هنگام استفاده از گوشت گوسفند در خورش، دقت کنید که گوشت را کمی غلیظتر کنید، زیرا در حین پخت تراوش می کند. برای داشتن خورش با ظاهری زیبا، گوشت ها را به همین ترتیب برش بزنید. استفاده از گوشت با استخوان نیز می تواند طعم دلچسبی به خورش بدهد.

راز یک خورش خوشمزه بیشتر است

به جای پودر لیمو می توان از لیمو عمانی، آبگورا یا آبلیمو استفاده کرد.

در صورت تمایل می توانید از رب گوجه فرنگی در تهیه این خورش استفاده کنید.

برای تهیه نسخه گیاهی خورش تره فرنگی ابتدا باید حدود یک کیلوگرم تره فرنگی خرد شده را به همراه 200 گرم برگ سیر ریز شده در روغن محلی سرخ کنید. سپس دو قاشق غذاخوری برنج و یک فنجان ماست غلیظ یا دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید برنج و سبزیجات کاملا بپزند. سپس 100 گرم گردوی آسیاب شده، ادویه، نمک و روغن محلی را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. خورش را بپزید تا کاملا غلیظ شود. در مرحله آخر چهار عدد تخم مرغ را داخل خورش بشکنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا