آشپزی

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش بادمجان خوشمزه

راز خورش بادمجان خوشمزه و هنر خورش بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی خورش بادمجان است که از بادمجان و گوشت یا ماهیچه درست می شود و برای مجالس بسیار مناسب است. این خورش را معمولا با پلو زعفرانی سرو می کنند. هنگام تهیه این خورش، می توانید از هر قسمتی از گوشت که ترجیح می دهید استفاده کنید و برای طعم بیشتر، ادویه هایی مانند شوید تازه یا آبلیموی تازه اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان

300 گرم گوشت گردن و ماهیچه ها

1 عدد پیاز بزرگ

رب گوجه فرنگی 1 عدد

1 فنجان خیار تازه

4 عدد بادمجان

10 عدد گوجه گیلاسی

زعفران آب پز به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز پخت خورش بادمجان

ابتدا یک پیاز بزرگ را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. بعد گردن و ماهیچه ها را به قابلمه اضافه می کنیم و با پیاز و کمی فلفل تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود.

سپس چند فنجان آب جوش به مخلوط اضافه کنید و ابتدا بگذارید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا گوشت خوب پخته و نرم شود. استفاده از آب جوشانده به پخت سریعتر گوشت کمک می کند، زیرا آب سرد سرعت پخت گوشت را کاهش می دهد.

پس از پختن گوشت، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، سپس زعفران غلیظ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله گیلاس را به مخلوط اضافه کنید.

بادمجان ها را پوست گرفته و به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمک قرار داده و سپس آبکشی کرده و با ماست می ریزند و در کمی روغن سرخ می کنند. گوجه های گیلاسی را بشویید و در تابه سرخ کنید.

وقتی گوشت خوب پخت و سس غلیظ شد، خورش را نمک زده و بادمجان های سرخ شده و گوجه گیلاسی را اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید.

راز خورش بادمجان خوشمزه

برای طعم دادن به خورش بادمجان با گوشت می توانید از آب یا آبلیمو استفاده کنید.

همچنین می توان رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کرد.

پوشاندن بادمجان ها با ماست باعث می شود بادمجان ها روغن کمتری به خود جذب کنند اما تاثیری در طعم آنها ندارد.

رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را در ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا