آشپزی

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه خورش قیمه یزدی

راز خورش قیمه خوشمزه سوار شدن و هنر خورش قیمه سواری های خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

خورش قیمه یزدی یک غذای پرطرفدار و لذیذ یکی از غذاهای سنتی شهر یزد است. این غذای لذیذ به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود و به دلیل طعم شگفت انگیز و ارزش غذایی بالا به عنوان یکی از غذاهای اصلی منطقه شناخته می شود.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه یزدی

گوشت ریز خرد شده 300 گرم را بپزید

نخود فرنگی 1 پیمانه

1 عدد پیاز متوسط

3 عدد لیمو عمانی

1 چوب دارچین

زعفران به اندازه کافی

نمک و زردچوبه به اندازه کافی

فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

شروع درست کردن این غذا با چیدن نخودها در قابلمه از شب قبل و ریختن آب جوش روی آنها شروع می شود تا خوب خیس بخورد. روز بعد نخودها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در ظرفی بریزید.

پیاز را به صورت مکعبی خرد می کنیم و در تابه ای با کمی روغن گرم می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی و نرم شود. گوشت ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس نخود را اضافه کرده و همه را تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه را روی آن بپاشید و هم بزنید تا تغییر رنگ داده و زردچوبه خودنمایی کند.

این خورش بدون رب گوجه تهیه می شود و رنگ آن به خاطر زردچوبه و زعفران است. سپس دو پیمانه آب به مواد اضافه کرده، هم بزنید و کمی چوب دارچین به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

بعد از چند جوش، حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش آرام آرام بپزد. در همین حین لیمو عمانی را به مدت نیم ساعت در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

لیمو عمانی را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید و پس از آماده شدن کامل خورش، چوب دارچین را بردارید، برای طعم بهتر کمی نمک اضافه کنید.

پودر زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران به خورش برسد. پس از پخت کامل خورش را از روی حرارت بردارید.

خورش قیمه یزدی را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج زعفرانی که همزمان با خورش تهیه کردید سرو کنید و این غذای خوشمزه را با سالاد، ترشی، زیتون پخته، سبزی و دارچین تزیین کنید.

راز خوشمزه خورش قیمه یزدی

در صورت تمایل می توان کمی پودر رنگ اضافه کرد.

برای حفظ عطر زعفران بهتر است در پایان پخت آن را اضافه کنید.

این خورش شامل گوجه فرنگی یا پوره سیب زمینی نمی شود، اما می توانید آن ها را به سلیقه خود اضافه کنید.

ترکیب ادویه های استفاده شده در دستور پخت قابل تنظیم و تغییر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا