آشپزی

راز خوشمزگی دسر هلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی دسر هلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک دسر هلو خوشمزه

راز یک دسر هلو خوشمزه و نکاتی برای تهیه یک دسر هلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

تنوع دسرها بسیار زیاد است و می توانید از میوه ها و پوره آن ها برای تهیه دسرهای خوشمزه استفاده کنید. از ژلاتین بیشتر برای تهیه دسر استفاده می شود اما اگر به آن دسترسی ندارید می توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید. دسرهای شیشه ای برای مهمانی ها و پذیرایی ها مناسب هستند و بسته به فصل می توانید از میوه های هلو برای تهیه یک دسر خوشمزه و فصلی استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

دسر هلو یکی از دسرهای خوشمزه و مناسب مجالس می باشد که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. این دسر با کمک شیر و خامه تهیه می شود که طعم آن را بسیار مطبوع می کند. هلو در تمام فصول موجود نیست اما با کمک کمپوت هلو می توانید این دسر را در تمام فصول سال درست کنید.

مواد لازم برای قسمت ساده

3 فنجان شیر

شکر 2/3 لیوان

3 قاشق غذاخوری آرد

نشاسته ذرت 3 وعده

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای قسمت هلو

هلو پوست کنده و پوره شده 1 پیمانه

شکر سفره 3 گرم

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

1 فنجان آب

طرز تهیه دسر هلو

برای تهیه قسمت ساده ابتدا شیر را در قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید سپس هم بزنید. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا گلوله های نشاسته باز شوند. می توانید در ظرفی جداگانه مقداری شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید تا نشاسته شل شود و سپس به مخلوط اصلی اضافه کنید. سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید تا کم کم مواد غلیظ شوند. سپس وانیل و کره را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره آب شده و مواد کمی سفت شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا قسمت هلو آماده شود.

برای تهیه قسمت هلو ابتدا هلو را بشویید و پوست آن را جدا کنید سپس آن را از وسط نصف کرده و هسته آن را جدا کنید. حالا هلوها را با استفاده از مخلوط کن برقی یا غذاساز پوره کنید. در صورت نیاز می توانید هلوها را در مخلوط کن بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا بهتر پوره شوند. سپس هلوها را با شکر، نشاسته ذرت و آب مخلوط کرده و دوباره مخلوط کنید.

سپس مخلوط هلو را داخل قابلمه بریزید و مواد را مانند مرحله قبل حرارت دهید تا کم کم غلیظ شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

سپس فنجان های مورد نظر را روی میز قرار دهید و با استفاده از ملاقه یک لایه از مواد سفید رنگ داخل هر فنجان بریزید سپس لایه هلو را ادامه دهید تا فنجان پر شود. سپس دسر را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و قبل از سرو می توانید مقداری هلو خرد شده روی لیوان ها بچینید.

راز یک دسر هلو خوشمزه

باید مواد را روی حرارت کم مخلوط کنید تا بوی خامی نشاسته ظاهر شود.

اگر هلوهای شما شیرین هستند، در صورت تمایل می توانید شکر کمتری اضافه کنید.

اگر هر دو ماده سرد باشند، رنگ ها و لایه ها اصلا با هم مخلوط نمی شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا