آشپزی

راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه دسر پان اسپانیایی

راز یک دسر خوشمزه پان اسپانیایی و هنر یک دسر اسپانیایی پان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

Pan España یک دسر خوشمزه و چشم نواز است که ریشه در فرهنگ اسپانیایی دارد و در سراسر جهان شهرت دارد. این دسر با طعم عالی و ظاهر دلپذیرش طرفداران زیادی دارد. در تهیه پان اسپانیا از لایه های مختلفی استفاده می شود که شامل مواد دسر، بیسکویت پتی بوربن و میوه های مختلف مانند موز و توت فرنگی می شود. این دسر شگفت انگیز گزینه ای عالی برای سرو در مراسم هایی مانند جشن تولد و سایر مجالس است که مهمانان می توانند از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرند.

مواد لازم برای دسر پان اسپانیایی

2 عدد تخم مرغ

4 فنجان شیر

آرد سفید نصف پیمانه

50 گرم کره

شکر 1 لیوان

بیسکویت تخته پنجم 2 بسته

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه 150 گرم

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

3 عدد موز

وانیل 1 قاشق چایخوری

توت فرنگی به مقدار کافی

نصف پیمانه گردو

طرز تهیه دسر اسپانیایی تابه ای

برای شروع درست کردن دسر اسپانیایی پان، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

در مرحله بعد نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد کاملا حل کنید. سپس شیر باقی مانده را در قابلمه ای بریزید و مخلوط نشاسته را به آن اضافه کنید.

آرد را سه بار الک کنید و به مخلوط شیر و نشاسته داخل قابلمه اضافه کنید سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید.

محتویات قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. در این مرحله وانیل و کره را به مخلوط اضافه کنید.

پس از برداشتن ظرف از روی حرارت، خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید.

اگر می خواهید طعم کاکائویی در دسر داشته باشید، می توانید مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید تا نیمی از دسر شکلاتی و نصف دیگر سفید شود.

ظرف مناسبی انتخاب کنید و کف آن را با بیسکویت بوربن پنجم بپوشانید. بعد از آن یک لایه خامه سفید روی بیسکویت ها ریخته و یک لایه دیگر بیسکویت چیده می شود.

گردوی آسیاب شده را روی لایه بیسکویتی بپاشید و سپس خامه شکلاتی را اضافه کنید. همچنین می توانید برای تنوع بین لایه ها موز یا توت فرنگی قرار دهید.

روی ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر سرد و آماده سرو شود. پس از آماده شدن دسر را با انواع میوه های خوشمزه تزیین کرده و سپس میل کنید.

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی در لیوان

برای تهیه دسرهایی مانند تابه یا پاناکوتا می توان از فنجان یا قالب مخصوص دسر استفاده کرد. ابتدا تمام مواد لازم از جمله بیسکویت پتی بور، گردوی خرد شده و هر میوه ای را آماده کنید سپس لایه به لایه در لیوان ها یا قالب های دسر بچینید. بعد از چیدمان مواد، دسرها را مطابق سلیقه شخصی خود تزیین کنید.

راز خوشمزه دسر پان اسپانیایی

همانطور که مواد را روی شعله گرم می کنید، آنها را مدام هم بزنید تا نشاسته به کف تابه نچسبد.

برای تهیه دسر اسپانیایی در تابه توصیه می شود از نوعی شکلات و آجیل استفاده کنید.

این دسر را می توانید با بستنی شکلاتی یا وانیلی تزئین و سرو کنید.

Pan Spain با ژله دسری است که سریع و آسان درست می شود و از یک لایه ژلاتین استفاده می شود.

برای زیباتر شدن دسر پان اسپانیایی می توانید از زعفران استفاده کنید.

تزیین این دسر خوشمزه با انواع میوه ها، پودر پسته و سایر آجیل های خرد شده امکان پذیر است که می توانید در دستور تهیه دسر مگنولیا نیز از آن ها استفاده کنید.

این دسر زیبا را می توان به دو صورت فنجانی یا دایره ای مانند کیک تولد تهیه کرد.

برای افزایش طعم دلپذیر دسر اسپانیایی تابه ای، از مخلوط پودر قهوه استفاده کنید.

قبل از افزودن آرد به محصولات دسر، آرد را چندین بار الک می کنیم تا کرمی صاف، شفاف و یکدست به دست آید.

تزیین دسر با شکلات آب شده و خامه فرم گرفته قبل از سرو جلوه زیبایی به آن می دهد.

نگهداری دسر در یخچال به بهبود طعم و بافت آن کمک می کند.

برای تهیه دسر پان اسپانیایی می توانید از هر نوع بیسکویتی استفاده کنید.

استفاده از نشاسته ذرت در دستور العمل های دسر تابه ای اسپانیایی رایج است و نسخه های غیر نشاسته ای آن کمتر محبوب هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا