آشپزی

راز خوشمزگی دمپخت لری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی دمپخت لری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم لری

راز پیراشکی لری و خوزستانی لذیذ و نکاتی برای تهیه پیراشکی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از روش های آسان و عالی برای تهیه غذا در روزهای شلوغ و کم وقت، خورش گوجه فرنگی با سیب زمینی است. این روش به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک غذای لذیذ تهیه کنید و با سالاد شیرازی سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. برای اینکه همیشه پوره گوجه فرنگی آماده باشد، توصیه می شود که گوجه فرنگی را در تابستان چیده و پوره کنید، سپس در ظرف هایی در یخچال نگهداری کنید تا در زمان نیاز در دسترس باشد.

به خاطر داشته باشید که این روش تنها یکی از گزینه هایی است که می توانید در روزهای شلوغ و بدون وقت از آن استفاده کنید. همچنین می توانید با استفاده از تکنیک های دیگر و با تنوع در انتخاب غذا، غذاهای سریع و ساده دیگری تهیه کنید.

مواد پخت

یک عدد پیاز
دو فنجان برنج
سیب زمینی
زعفران ساییده شده یک چهارم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنج عدد گوجه فرنگی
روغن نصف پیمانه
زردچوبه به میزان لازم

آموزش آشپزی بخارپز

گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید.
برنج را شسته و با دو پیمانه آب و پوره گوجه فرنگی در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید.
پیاز را در ظرف مناسبی داغ کنید و زعفران رنده شده، کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید.
پوره سیب زمینی را به برنج اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط چند قاشق آب دم بکشد.
برنج را بجوشانید و بگذارید بپزد.
در این مراحل ابتدا گوجه ها را پخته و سپس برنج را به همراه آب و رب گوجه فرنگی در قابلمه بریزید. سپس پیاز و ادویه را به برنج اضافه کرده و سیب زمینی گرانبها را به آن اضافه کنید. در نهایت برنج را می پزید تا پخته شود و می توانید از غذای خوشمزه آن لذت ببرید.

راز طعم و مزه

اگر می خواهید برنج را بهتر و خوشمزه تر کنید، می توانید راه حل های زیر را امتحان کنید:

برای افزایش طعم و عطر برنج، لیمو عمانی را به غذای در حال جوش اضافه کنید.
اگر غذا رنگ کافی نداشت یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
برای خوش رنگ تر بودن برنج می توانید 2 تا 6 قاشق شیر به آن اضافه کنید و ته دیگ خوش رنگ تر شود. (این مقدار را از آب اصلی کم کنید)
بهتر است بعد از پخت به جای روغن از کره استفاده کنید.
اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید دو حبه سیر را رنده کنید و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزیجات بخورید.

خورش گوشت ساده طرز تهیه خورش گوشت عربی، خورش گوشت مجلسی، خورش رازیانه و عدس، خورش گوشت و عدس، طرز تهیه خورش شیرازی، خورش بوچری، گوجه فرنگی خورش گوشت و عدس

راز درست کردن کوفته های خوشمزه

اگر می خواهید در تهیه خورش گوجه فرنگی از گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید، بهتر است آن را در حین تفت دادن پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود.

برای ظاهر بهتر و زیباتر می توانید پوست گوجه فرنگی را کاملا جدا کرده و رنده یا پوره کنید. برای رنگ آمیزی هم می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

اگر می خواهید خورش شما در زمان پخت عطر خوبی داشته باشد، می توانید مقداری زیره، ادویه معطر یا سبزی معطر مانند مرزنجوش به آن اضافه کنید.

برای طعم لذیذتر بهتر است از روغن زرد برای سرخ کردن خورش گوجه فرنگی استفاده کنید.

استفاده از پودر سیر یا پوره نیز می تواند طعم خورش گوجه فرنگی را افزایش دهد.

با توجه به اینکه عصاره مرغ می تواند طعم و عطر خوبی به غذای شما بدهد، می توان از آن در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد.

وقتی برنج را در قابلمه ریختید و آب آن کاملا تبخیر شد، می توانید دو قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود و هم بزنید. به این ترتیب غذای شما طعم و عطر خوبی خواهد داشت.

در پختن خورش گوجه فرنگی باید به این نکته توجه کنید که این غذا بسیار حساس است و اگر آب زیادی اضافه کنید ممکن است غذا خیس شود. بنابراین هنگام ریختن آب در قابلمه باید با دقت و احتیاط عمل کنید و بیش از نیمی از آب را داخل قابلمه نریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا